Zar zor bir ev aldım ve sıra Beyaz Eşya'lara geldi hepsini tek yerden almak istiyorum o yüzden ince eleyip sık dokuyorum, Ev halkı Arçelik diyiyor ama bilemedim,
Siz olsaydınız hangi marka alırdınız? HELP!
Siz olsaydınız hangi marka alırdınız? HELP!
En iyisi yok artık kalmadı :( bi tık kalitelisi var. Şans işi evet çünkü bant sisteminde yapılır beyaz eşyalar bazı parçalarını insanlar takıyor 😀 bilirsiniz bizde insan işi yapılan her iş şans işi.
Kesinlikle haklısın tamamen şans işi, en iyi teknik hizmet veren firmaya ve yedek parçası bol olan yere bakıcaz o zaman mecburen, Dediğin gibi bi tık kalitelisi olmalı yinede.. 😀😃
Maşallah hayırlı olsun eviniz güle güle oturun 🙂🙂 lg nin buzdolabından memnunuz samsungun beyaz eşyası da kesinlikle güzel özellikle çamaşır makinesi
Herşeyi tek yerden almak istiyorum o yüzden Samsung'da olabilir haklısın araştırmaya başladım 🙂😊
ARÇELİKKK ÜSTÜNE TANIMAM ASLA ARIZA SORUN YAŞAMADIĞIM ÜRÜN KALİTESİNE SAHİP BÜTÜN BEYAZ EŞYALARIM HATTA DÜZLEŞTİRİCİME KADAR ARÇELİK🥰
Aslında Arçelik'te birde koç ailem indirimi oluyor %10-15 bir bakıyım belki uygunda olur🙂😊
Arcelik calisanlarina özel indirimde uyguluyor tanidik varsa eger
Hepsini Arçelik al geç, en az 15 yıl sorunsuz kullanırsın.
EİG için teşekkürler 🙂
Cevap
32Cevap
Samsung tavsiye ederim. bu arada güle güle oturun
Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmak nasip olsun çok sevindim ev almanıza.
Ben beyaz eşyada "Samsung" diyorum, kalite ve fiyat olarak uygun.
Samsung'da kahve makineleri ufak eşyalar başarılı ama temel beyaz eşya olunca kararsız kaldım başkan açıkcası...
Güzel dileklerin için teşekkürler, yeni ev yeni eşya dedik ama kafa yoruyor biraz da. 🙂😀
Arçelikte çok iyi ama bütçe sıkıntınız yoksa siemens veya bosch ömürlük oluyor
Şuanda uzakdoğu'da çalışıyorum şirket yaz'a kadar çalışmama izin verirse bütçe sıkıntım olmuycak ama 3 Ay sonra gelirsem Arçelik gibi görünüyor,
Koç ailem indirimim var %10-15 arası büyük avantaj aslında 🙂🙃
Ne işle meşgulsünüz acaba :)
Denizciyim, genelde uzakdoğu ya da avrupa'daki kimyalsal tankerlerde görev yapıyorum 🙂
Ne güzel :) uzakdoğu dediğiniz için dikkatimi çekti
Ama ne kadar güzel ve keyif verici olsada memleket gibisi yok daha 3 aydır yurtdışındayım biran önce dönmek istiyorum,
İnanın buraların ne yemeği yenebiliyor nede insanları ile anlaşılabiliyor,
Çin'den Selamlar... 🙂😊🖐
Çok haklısınız, insan nerde olursa olsun memleketini özler. Hele onların yemek kültürü biz türklere o kadar uygun değilki nasıl uyum sağlayabiliyorsunuz merak ediyorum. :)
Kesinlikle tamam çubuklar ile yemek yemek zevkli şimdi yalan söylemiyim ama bütün yemekleri tuzsuz onuda geçtim yenmiyor 🙂😃
Gemide olduğumuz zamanlar Türkiye'den açşı'mız var o sayede aç kalmıyoruz,
Mesajdan devam ederiz diye düşündüm ama daha yeni olduğum için uygulama izin vermiyor..
Lg camasir makinesini 15 yildan fazla kullandik. Garantisi de 15 yildi diye hatirliyorum. Arcelik aldik yeni fakat maalesef ki birkac kez servisi aramak zorunda kaldik bir sene olmadan. LG kaliteli bence.
Kesinlikle Arçelik hiç düşünmeden bi tek onu söyleyebilirim
Tüm ailem aynısını söylüyor ama fark ettim ki teknoloji tamamen şans işi gibi,
Birkere alındığı için en iyisini almak istedim araştırmaya devam 🙂😀
Bosch ürünlerini tavsiye ederim.
Ömürlük oluyorlar..
Kesinlikle birkere aldığında 20-30yıl kafan rahat ediyor ama bellide olmuyor, şikayetlerde koliyi açıyor teknik servis hepsini kuruyor adamlar gidince buzdolabı bozuluyor,
Sonra yenisiyle değiştirmiyorlar ve teknik servis ile uğraşıyorsun, çıkarttıkları faturayı saymıyorum bile... 🙂😀
Hiçte olmuyor Bosch kullandım kısa surede arıza verdi
Elektronik ürünler şans işidir.
Öyle tabiki orası ama ömürlük değil o kesin
Samsung elbette. Son 2 aydır beyaz eşyalarda garanti süresini 20 yıla çıkardılar. Epey iddaalı...
20 yılmı epey iddialılarmış, yarın araştırıyım Samsung'u saolasın başkan 🙂
Evet. 20 yıla çıkardılar. Miele beyaz eşya üreticisi Türkiye'de ki beyaz eşyalarının garanti süresini 20 yıla çıkarınca, Samsung'da misilleme olarak 10 yıllık garanti süresini 20 yıla çıkardı.
Ve zaten dijital inverter teknolojide Samsung'un çok daha iyi olduğunu tüm dünya biliyor.
Garanti oyununa kanmayın kardeşim ben yetkili servisim öyle sizin düsündügünüz gibi her şey garantiye girmez,
Türkiyede arçelik Beko Bosch Siemens profilo dısında hiç bir cihaz alınmaz..
Samsung ariston lg aeg indesit gibi gibi cihazlar cöp sizi üzer
İnternetten baktımda samsung ve diğer tüm markalar için yüzlerce şikayet var o kadar para vericez pişman olmayalım en azından diye düşündüm,
Teknoloji şans işi galiba biraz da
Arzalanmayacak bozulmayacak cihaz yok tr şartlarında en iyisi arçelik Beko yedek parça bol ve tabiki Bosch Siemens profilo...
Tabiki öyle birde nereye gidersen git bu dört markanın heryerde mağazası, teknik servisi, yedek parçacısı var yerel marka gibi...
Ben hepsini vestel aldım, 15 ay oldu şimdilik sorun yok umarım böyle devam eder, şu ekstra Garanti süresi uzatma olayını mutlaka yap, cüzi bir miktar ile uzat hepsini
Umarım bir sorun yaşamazsın, benimde aklımda ilave garanti süresi kesin alıcam teşekkürler güle güle kullanın 🙂😀
Bosch markadan şaşmam. Ömürlük oluyorlar. Birde yeni nesil inverter sistemli cihazlarını alırsan faturalardaki zamlardan etkilenmezsin
Samsung gibi ariston vestel altus indesit aeg gibi markalardan uzak dur...
Arçelik Bosch Siemens profilo gibi markalara yönel
.. 🥂
Hepsi Çin'den. Bosch, Arçelik arızalanıyor ama İndesit, Altus, Vestel arızalanmıyor. Sadece İndesit ve Altus dış kasa paslanabiliyor.
Elektronik eşyalar biraz şans iyidir ama Arçelik güzeldir
samsung buzdolabı ve bulaşık makinası çöp. çamaşır makinası idare eder.
Şansınız varsa sağlamına denk gelirsiniz. yoksa çok uğraşırsınız. siemens araştırın. birde arçelik
Yöneticilik yaptığım firma satıyor.
Kesinlikle Beko.🙂
Ben kendim arçelik çalışanıyım ''Grundig'' marka tavsiye ederim veya bosh ömürlük istiyorsan ikiside muhteşem markalar :)
Arçelik markasının bana tek avantajı koc ailem indirimi güzel indirim oluyor yalan yok, ama dediğin gibi ömürlük istiyorsan senin dediğin markalar ama ücretlerde ona göre malum 😑😑🙂
Evet ücretleri genel olarak beyaz eşyalar da aşırı derecede pahalı ben şahsen fabrikada çalıştığım için nasil yapıldığını görüyorum kaliteciyim birde sana tavsiye vereyim GECE VARDİYASİNDA yapılan hiçbir beyaz eşyayı alma özellikle sor hangi vardiyada yapılmış diye ☺️
Bende fabrika'da yıllarca çalıştım haklısın gece vardiyası biraz zorlu oluyor o işten çokta hayır beklememek gerekiyor 🙂😊
Aynen ôyle ☺️
Samsung'un markası
bosch'un adı var.. Bosch diyorum
Arçelik veya Bosch başka markalar beyaz eşya konusunda tek değiller zaten
Başka markalarda var ama bazıları çok fahiş fiyatlar, bazılarıda hiç bilinmeyen BİM, şok markaları ondan endişem aslında
Ailem ben doğmadan almışlar mesela Arçelik 30 yıl kullanmışlar şimdi onlardan böyle sözler duyunca insan öyle ömürlük bir şey istiyor biraz da...
Belli bir markadansa markaların serilerine bakmak lazım örneğin arceligin bulaşık makineleri hepsi aynı kalitede değil bir serisi çok çok iyi bir serisi çok kötü her markada da bu şekilde bir durumla karşılaşabilirsiniz
10 yildir yalniz yasiyorum herseyi vestelden aldim klima dahil temiz kullaninca uzun omurlu oluyor alkanstre firinim programi bozulmustu bi servis yuzu o zaman gordu.
bemim tüm beyaz eşyam siemens gayet memnunum
Beko ve Arçelik kullanıyorum. Memnunum.
Galiba bende Arçelik alıcam gibi ama şikayetlerde epey sorun dile getirmişler, biraz daha araştırıcam gibi görünüyor... 🙂🙃
Siemens. Kesinlikle tavsiyemdir
Fiyatlarda o kadar iyi olmasa olabilirdi aslında, ama kalite işte onuda unutmamak lazım 🙂😀
Tüm beyaz eşyalarım Bosch ve çok memnunum.
Bu işler markayla olmaz sağlamlık ile olur
Bosch yaşam için teknoloji
Miele , bosch ve siemens
Bosch en iyi marka bu ama bu çok pahalı Arçelik al
Boşuna dememişler LG ye zeval olmaz diye.
Bosch kesinlikle... Bozulduğunu zor görürsünüz
Vestel. Ben memnunum.
Arcelik
Banada biraz öyle geliyor Arçelik ve verdiği teknik servis ile iyi gibi.. 🙂😀
Bosh
Onada bakıyorum araştırıyorum ama biraz tuzlu gibi sanki 🙂😀
Bosch ve siemens
Fiyat farkı ve kalitesiyle ömürlük ama fiyatıda güzel, olsa bir bosch bayide çalışan bir tanıdığımız keşke... 😀😃
Profilo Bosch
Kesinlikle kaliteli güzel markalar bakıyorum ama tuzlu biraz işte 😀😃
Asus kullaniyrm
Açıkcası Asus beyaz eşyası var mı hiç bilmiyorum varsada senden duyuyorum 🙂🙃 ama bakıyorum hemen...
Simens derim geçerim üstüne tanımam
Siemens dediğin gibi kalite ama rakamlarıda güzel yoksa bende almak isterdim biraz abartı gibi geldi rakamlar... 🙂😀
Paran varsa Siemens derim sonrada bosch
Bosch
Bosch biraz pahalı gibi geldi bana ama kalite farkı var 😐😐
Arçelik
Arçelik gibi duruyor benim de %15 indirimim var koç ailem indirimi 🙂😀 ama şartlaer el verirse bosch falanda bakınıyorum açıkcası...
Arcelik
bosch
Ailem ve ben arçelik
Regal bence
Regal hakkında'da çok şikayet var ama yoksa neden olmasın.. 🙂😀
Biz kullanıyoruz bı sıkıntısını görmedik yıllardır
Vestel
Abim aldı geçen sene televizyon ben birkaç ürün şuanda çok pişman keşke LG falan alsaydım diyiyor, ama kenara yazdım onuda teşekkürler 🙂😊
Vestel
Siemens
Vestel
Bosch
Kesinlikle Samsung derim 🥳
Altus
Buzdolabı
Samsung
Arçelik
Bosch
Bosh bence en iyisi
Philips