İnternet & Teknoloji İddiaya üye nasıl olunuyor, evde telefondan halledemiyor muyum? arell22 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İddaa arkadaşlar İddiaya üye nasıl olunuyor, evde telefondan halledemiyor muyum? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. iddia sitesine üye olman imkansız bilyoner gibi sitelere üye olman gerekir oynaman için 0 7 Yorumla irrigate1993 +1 yıl futbol tahmin oyunu değil mi dediğin iddaa Yorumla arell22 +1 yıl Evet evet o da sitenin kendisinde üye ol diye bir kısım var, basıyorum bâyi falan saç diyor seçiyorum ama ondan sonra bir yere basilmiyor Yorumla irrigate1993 +1 yıl bayi mi olmak istiyorsun yoksa normal üyelik mi Yorumla arell22 +1 yıl Yani normal oynayıp kazanmak istiyorum ben bilmiyorum açıkçası Yorumla irrigate1993 +1 yıl ozaman bilyoner gibi sitelere üye olman gerekir başka türlü oynayamazsin iddianin resmi sitesinden sadece bayi üyesi başvurusu yapabilirsin Yorumla arell22 +1 yıl Oyleymis galiba teşekürl ederim Yorumla arell22 +1 yıl Ya boş vaktin varsa özelden biraz konuşabilir miyiz saçma gelebilir ama rahatlamak için yani Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. Evde halledersin yasal iddia uygulama siteler var yaparsın 0 0 Yorumla
Getirbimutluluk352 Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 93% +1 yıl İddia derken? 0 1 Yorumla arell22 +1 yıl İddaa var ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
iddia sitesine üye olman imkansız bilyoner gibi sitelere üye olman gerekir oynaman için
futbol tahmin oyunu değil mi dediğin iddaa
Evet evet o da sitenin kendisinde üye ol diye bir kısım var, basıyorum bâyi falan saç diyor seçiyorum ama ondan sonra bir yere basilmiyor
bayi mi olmak istiyorsun yoksa normal üyelik mi
Yani normal oynayıp kazanmak istiyorum ben bilmiyorum açıkçası
ozaman bilyoner gibi sitelere üye olman gerekir başka türlü oynayamazsin iddianin resmi sitesinden sadece bayi üyesi başvurusu yapabilirsin
Oyleymis galiba teşekürl ederim
Ya boş vaktin varsa özelden biraz konuşabilir miyiz saçma gelebilir ama rahatlamak için yani
Evde halledersin yasal iddia uygulama siteler var yaparsın
Uygulama indir cok kolay
İddia derken?
İddaa var ya
Yapma
Bulaşma hiç