Sanat aslında ilgi alanım her dalında güzel becerilerim var hocalarım pek çok kez takdir etmiştir bu yanımı gerek müzik gerek resim gerek tiyatro vs. zor olan ritimleri bile herkes birkaç denemeden sonra yapsa da ben tekte halletmisimdir gel gelelim ki bölümüm farklı iyi olduğum yanımı geliştirmek varken matematik ile uğraşıyorum işte hayat.
Aileme sorsan derler ki müzikte sanatta iş yok oysa bir insan yeteneğine göre ilerler ise çok büyük kademelere gelebileceğini anlatmam mümkün olmuyor bazen
Evet öyle oluyor maalesef sjsjsj Lâkin pes etmeyi de bir yandan düşünmüyorum ve şuna inanıyorum ne bölümü olursam okuyayım müzik veya sanat beni her halükarda içine çekecek ne okursam veya ne yaparsam yapayım gücümün sınırını hedef alacağım ahah işin ucunda ölüm yoksa savaşmaya dewamm
Hahjsjsjs fazla büyük konuştum üzgünüm, ama zaten her şey psikolojiden geçiyor ne kadar olumlu düşünüp olumlu dua edersek psikolojimiz ona göre şekilleniyor size de tavsiye ederim dediğim gibi ucunda ölüm yoksa her şey mümkün jsjsj hayat felsefem bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ek olarak yapabilirsin veya yönünü değiştirme şansım yok mu ? Biz bu yanlış yollardan hep kaybediyoruz yeteneğe göre ilerlemiyoruz
Şahsen elektronik müziğe ilgim var lâkin bu gidişle olmam açıkçası mümkün gözükmüyor
Neden
Sanat aslında ilgi alanım her dalında güzel becerilerim var hocalarım pek çok kez takdir etmiştir bu yanımı gerek müzik gerek resim gerek tiyatro vs. zor olan ritimleri bile herkes birkaç denemeden sonra yapsa da ben tekte halletmisimdir gel gelelim ki bölümüm farklı iyi olduğum yanımı geliştirmek varken matematik ile uğraşıyorum işte hayat.
Ek olarak yapabilirsin veya yönünü değiştirme şansım yok mu? Biz bu yanlış yollardan hep kaybediyoruz yeteneğe göre ilerlemiyoruz
Aileme sorsan derler ki müzikte sanatta iş yok oysa bir insan yeteneğine göre ilerler ise çok büyük kademelere gelebileceğini anlatmam mümkün olmuyor bazen
İşin içinde aile varsa yorumsuzum 😊
Evet öyle oluyor maalesef sjsjsj
Lâkin pes etmeyi de bir yandan düşünmüyorum ve şuna inanıyorum ne bölümü olursam okuyayım müzik veya sanat beni her halükarda içine çekecek ne okursam veya ne yaparsam yapayım gücümün sınırını hedef alacağım ahah işin ucunda ölüm yoksa savaşmaya dewamm
Aha bize böyle azimli gençler lazım djdjdj İlerde alırım bi imzanı ona göre ✍🏼😄
Hahjsjsjs fazla büyük konuştum üzgünüm, ama zaten her şey psikolojiden geçiyor ne kadar olumlu düşünüp olumlu dua edersek psikolojimiz ona göre şekilleniyor size de tavsiye ederim dediğim gibi ucunda ölüm yoksa her şey mümkün jsjsj hayat felsefem bu
Söylediğin herşeyi ben uyguluyorum ki zaten tavsiyeleri buradan yapamayanlara yollayalım 😄
Hehe aynen bana destek olduğunuz için teşekkürler ✨
Rica ederim inşallah istediğin yerlerde olursun daima çabalarsın 🥂