İnternet & Teknoloji Hangi klavye kullaniyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben QWERTY kullanıyorum QWERTY F klavye Q klavye QWERTZ AZERTY Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi klavye kullaniyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
David-Gloria Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Q TR kullanıyorum Cherry Mx Blue switch favorimdir daktilo gibi tak tak tak...Favori klavyem XPG Summoner Blue SW 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben kullanamiyorum onu benim kullandığım alman klavyesiymis Yorumla
Fatihkonuk42 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl qwerty klavye kaç senelerdir kullanıyoruz alışıgız zaten F klavye alışması cok zor gerçekten 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Azerty ney azeriler mi kullanıyor? 0 3 Yorumla David-Gloria +1 yıl evt Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Gerçek mi, şaka mı? Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Q klavye ile qwerty klavye arasında ne fark var ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazim kuralları Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Klasik Q klavye. F ile yazmak eziyet.
Q TR kullanıyorum Cherry Mx Blue switch favorimdir daktilo gibi tak tak tak...
Favori klavyem XPG Summoner Blue SW
Ben kullanamiyorum onu benim kullandığım alman klavyesiymis
qwerty klavye kaç senelerdir kullanıyoruz alışıgız zaten F klavye alışması cok zor gerçekten
Azerty ney azeriler mi kullanıyor?
evt
Evet
Gerçek mi, şaka mı?
Q klavye ile qwerty klavye arasında ne fark var ki
Yazim kuralları
Qwerty, stajyda azerty
F ve Q kullaniyorum
Gboard klavye