Tuşlu geçti zaten. Çağ atladık. Ama eski model Samsung telefonlar, iPhone 6 ve öncesi telefonlar alınmaz diye düşünüyorum. Sürüm gelmiyor, uygulama bile yüklenmiyor artık.
Siz ne dersiniz? Hangi model telefonlar artık alınmaz?

Tuşlu geçti zaten. Çağ atladık. Ama eski model Samsung telefonlar, iPhone 6 ve öncesi telefonlar alınmaz diye düşünüyorum. Sürüm gelmiyor, uygulama bile yüklenmiyor artık.
Siz ne dersiniz? Hangi model telefonlar artık alınmaz?

Ekonomik sıkıntıdan dolayı tüm markaların amiral gemileri alınmaz, alınamıyor dersek daha doğru olur😂
İhtiyaca göre tuşlu telefon kullanımı normal karşılıyorum. Yeni telefon alıcam diyerek iPhone 6, 7, 8 ya da yine o senelerde çıkmış android telefonları almak mantıksız olur. Almışken yakın zamanda piyasaya çıkmış telefonları almakta fayda var
Bende geçen haftaya kadar iPhone 6 vardı, aşırı yavaştı ve sürümü kesildiği için uygulamaların bazısı yüklenmiyordu. Sadece alo demeye veya wp için yarıyor. Zaten iyice kafayı yiyince gidip sıfır android bir telefon aldım, çağ atladım resmen. Zaten çıkalı 9 yıl oldu Apple bile iPhone 6'yı nostaljik listesine aldı. Kısaca iPhone 8 altı alınmaz. Listeniz fazla iyimser olmuş :)
I phoneden şaşmam 30 bin olsa bile alırım 🥳
Cevap
7Cevap
Çok pahalı telefonlar alınmaz bence. birde düşük ve eski modeller alınmaz
Çağ atladık evet. Bazı eski telefonlar bazı uyduların vasıtası ile konuşuluyor. 😆 Tuşlu dahi alınır. Işime yaradığı sürece.
Yani bana model söylerseniz ona göre alınır ya da alınmaz diyebilirim ama şu an net olarak şu demek doğru olmaz.
Bana sorarsan en ucuz 4.000 en fazla 9.000 verilir nasıl olsa teknoloji hızlı ilerliyor
İOS hariç telefon alınmaz
Hiçbiri 10bin den assa tel yok
İPhone 6 ve öncesi evet
Nokia 3310 kullanıyorum
Android :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?