Şimdi daha önce yaptım fake bir gmail açtım sonra o gmailden instagram açtım bütün ateşli pxxnolu ne site varsa instagramda paylaştım sonra instagramı tümden gmail adresini de tümden sildim şimdi yine yapmak istiyorum ama bu defa ikinciye olunca kesin benden şüphelenirler ne yapsam 🤣
aranızda bir programcı mühendis var mı ben programcıyım mühendis değilim ama vpn falan kullanan varsa hayrına yapsa ne iyi olur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ne kadar kalbi kötü bir insansın sen öyle ya!
Sen 25 yıldır oturduğun evden çıksan bile ve isteye yengen dedenden gitse evin tapusunu alsa evi kentsel dönüşüme sokup yıkım kararı çıkartsa ve kış günü 29 aralıkta ev yıkılacak kararı gelse annen baban tüm eşyları toplasa, üstüne kış günü napalım diyip evi geri çekmese aynı oturduğun bahçeye ev dikse, bahçende ki köpeğimizi bile nereye koyacağımızı düşünüp ağlasak mesela daha neler yaparsın
Esra Erol'da çıkayım rezil edeyim diyorum ama dönüş yapmıyolar ajdjsjjdjd
bak hayatım sen numarasını dağıtarak içini rahatlatamazsın bu ancak onun gibi karaktersiz yapar seni yapma! belki karşında ki çok kötü evet karaktersizlik yapmış ama hakkını hukuken ara mesela ya da sen hiç bişey yapmasan bile İlahi adalet tıkır tıkır işleyecektir zaten
Yapmak istiyorum çünkü onun yaptığı kaşarlığın yanında az kalır dediğim gibi ben bir defa yaptım zaten sabaha kadar aramışlar bir daha yapsam şüphe duyarlar ama tamamen gizli bir şekilde nasıl yapabilirim diye düşündüm az bile ona
Hukuken cezası var hanımefendi
Şaka yapıyorsun cezası olduğunu bildiğim için bu şekilde hallettim olayı taciz yok tecavüz yok numarayı dağıttım diye gidip dava açacakta bilişim avukatı bulacak instagram Google ile türkiye yazışma yapacakta zor iş o
Ateşle oynuyorsun dikkat et 10.000 TL cezası var
Aman 10 bin öderim devlete olur biter çokta tırı vırı ama durup dururken de alenen yapmam gidip dava açması lazım önce bizim buralarda bilişim avukatı yok kaldı ki olsa da ben o hesapları kapatalı 1 ay oldu ben sadece şu an yine yapsam nasıl önlem alabilirim diye sordum
Yeni numara almak zor değil
Zarar ve eksi yazar ablacım ergenmisin sen
Of değilim neden yaptığımı sorsanıza bi yahu 🤣
Nedeni olmaz
Var ki yapmışım ergen olan mı yapıyor sadece haz duydum sabaha kadar aradıkları için çünkü bacım biri ve hakediyor
Pekala.
Manyak mısın 😅😅
Ailemi üzdüğü için bacım yaptığı için yengemin numarasını dağıttım haketti ama 🤣
Yazikk yapma ya başka şeyler yap
Bulamadım başka yapacak bir şey karşıdan anca bu kadar oluyor
Korktum senden valla 😅😅
Çok naif ve iyi bir insanımdır ama ailemi annemi babamı kardeşimi üzen biri için değer başka şekilde muhattap olamam
seni tebrik ederim aferin kız