Bilgisayarım biraz eski ama severim yıllardır çalışır sıkıntısı yok ama telefondan hız testi yapıyorum 130 mbit alıyor bilgisayardan 45 mbit, neden olur sizce, sürücüden olur mu?
Kabloyla normal çıkarsa bilgisayarının wifi aleti bozulmuştur. Adaptör kullanıyorsan onu değiştir, dahili wifi ise bir bilgisayarcıya gösterip yenisiyle değiştirmesini iste
ihtimalleri sıralayayım. 1. diğer cihazlar interneti kullandığı için hız bölünüyordur haliyle sadece bilgisayar bağlanıp diğerlerinin bağlantısını kesip öyle ölçüm yap. 2. bilgisayardaki wifi yazılımı güncel değildir ya da uyumsuz yazılım vardır tam randımanlı çalışmaz o zaman 3. sinyal düşük geliyor olabilir etkiler. 4. kullanılan wifi eski bir wifi ise düşük int çekiyor olabilir. sonuç olarak her wifi aynı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ethernet kablosu sıkıntılıdır.
Wifi bağlıydı kanka
Ethernet kablosu sıkıntılıdır. Wifi'da daha yüksek göstermesinin başka açıklaması yok
Bilgisayar da wifi den bağlı
Film izliyorum takılıp duruyor
Kabloyla bir dene bakalım kaç çıkacak
Kablo bakayım bi
Kabloyla normal çıkarsa bilgisayarının wifi aleti bozulmuştur. Adaptör kullanıyorsan onu değiştir, dahili wifi ise bir bilgisayarcıya gösterip yenisiyle değiştirmesini iste
Wifi driver indan şüpheleniyorum aslında , yeni bitane denesem
Driver yetersiz olsa hiç sinyal alamazdın, hatta wifi sekmesine giremezdin bile. Driver sorunu olduğunu düşünmüyorum, sorun donanımsaldır
Daha kötü valla donanımsa
kabloda sorun vardır.
Kabloyla bağlı değil wifi den bağlı bilgisayar da
ihtimalleri sıralayayım.
1. diğer cihazlar interneti kullandığı için hız bölünüyordur haliyle sadece bilgisayar bağlanıp diğerlerinin bağlantısını kesip öyle ölçüm yap.
2. bilgisayardaki wifi yazılımı güncel değildir ya da uyumsuz yazılım vardır tam randımanlı çalışmaz o zaman
3. sinyal düşük geliyor olabilir etkiler.
4. kullanılan wifi eski bir wifi ise düşük int çekiyor olabilir.
sonuç olarak her wifi aynı değil
Bilgisayarın driverini değiştirsem olabilir diye düşünüyorum
denemekte yarar var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!