Crack işe yaramıyor artık bütün programlar neredeyse online destekli olduğu için internet bağlantısı olduğu için bi şekilde çözüyor ve program yine devre dışı kalıyor. Yoksa elimde Adobe After effects falan var yani
Hani dedim emek hırsızlığı gibi ( zaten öyle de ) 😂 ama protesto edebilirsin tabi ki doğal hakkın. Ama programlar da çok pahalı yaa sürekli lazım olsa ya da o programla para kazandığım iş yapdam tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
handbrake uygulaması
Bakıcam teşekkürler
Ücretsizleri bir işe yaramaz crackli cyberlink falan bak.
Crack işe yaramıyor artık bütün programlar neredeyse online destekli olduğu için internet bağlantısı olduğu için bi şekilde çözüyor ve program yine devre dışı kalıyor. Yoksa elimde Adobe After effects falan var yani
CyberLink PowerDirector var internette onu dene.
Windows 10 da movie maker var bir şey bilmeden konuşmasanız keşke.
Nerede var yaa benimkinde yok 9 buçuk mu kim çaldı benim Movie Maker'ımı
Sonradan indirebiliyorsun var yani.
Anladım Windows marketinde mi var?
Kral premiere pro iyidir korsan var bende istersen
😂😂 fakir beleş iste anca
Çok lazım olan bişey değil ve bununla para kazanmıcam o yüzden. Sürekli kullanacak olsam lisanslı alırım
Hihi peki.
Teşekkür ederim yorumun için
Beleşe hayır
Beleşe hayır derken protesto olarak mı yoksa beleşe hayır bilmiyorum öyle program anlamında mı yazdın?
Protesto olan
Yazılımcı mısın yoksa?
Yok neden
Hani dedim emek hırsızlığı gibi ( zaten öyle de ) 😂 ama protesto edebilirsin tabi ki doğal hakkın. Ama programlar da çok pahalı yaa sürekli lazım olsa ya da o programla para kazandığım iş yapdam tamam
DaVinci Resolve
Bakıcam teşekkürler