3050 8 gb ekran kartı
i3 12100F 12 mb 4 çekirdek işlemci
16 gb ram
500gb ssd
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3050 8 gb ekran kartı
i3 12100F 12 mb 4 çekirdek işlemci
16 gb ram
500gb ssd
O ekran kartina o islemci cok dusuk. Tabi sadece bunun ile yorum yapmak yetmrz. Ana kart o, ellikleri ram ozellikleri cl degerleri hepsi biribiri ile uyumlu olmalidir. Suanki goruntude ekran karti iyi ama islemci gjnluk ofis aktiviteleri icin uygun. Oyunda ne yapar bilmem ama cad peogramlarinda vasat olur Bilgissyari ne amacli kullanican
Kanka aynı sisteme ryzen 5 5500 işlemci için ne diyorsun bilgisayarı valorant gta 5 gibi oyunlar icin kullanıcam çok bi performans beklemiyorum
İşlemcin güçsüz ekran kartında işlemciye göre güçlü dar boğaz yapar ekran kartını değiştir daha düşük bir şey al ya da mevcut işlemciyi sat ekran kartına uygun bir tane al
Mantıklı da şu an da işlemciyi değiştirecek bi maddi gücüm yokki
Peki şu bilgisayar nasıl
Amd ryzen 5 500 8 gb
16gb ram
Radeon rx6600 8gb
512gb ssd
Cevap
1Cevap
Islemci i5 olsa daha mi iyidi
Öyle de para yokki o kadar yukarda yazdığım diğer bilgisayara bakar mısın bide
i5 ama eski nesil alacaksin olum
Amd ryzen 5 5500 islemci 16 gb ram radeon rx 6600 8 gb ekran kartı 512 gb ssd bu bilgisayar nasıl
Fiyatlari?
Toplam 11.700
Ikisi de aymi fiyat mi
Evet ikiside aynı fiyatlarda
Intel sistemi alacaksin, i5 olacak 11 veya 12. nesil ama i5 ile degistir. Tamamdir.
Diğer bilgisayarın amd olanın fps testlerine baktım intelden çok çok daha fazla işlemci bozuyor sadece ekran kartı iyi baya işlemciyi değiştirmeyi deniyeceğim
Abicim sozumu dinle. Intel sistemin guzel o tamamdir..
Sen islemciyi ayarla bitti.
Aslinda xbox alsan dertsiz tasasiz oh ))
Şunu sunsam sana aynı bilgisayar ama işlemci ryzen 5 5500
Amd islemci intel grafik karti yapma.
Ekonomik kacacaksan hepsi Amd
Pahali ama iyi olacaksa Intel ile devam et.
İşlemci çok zayıf. Uzun süre götürmez
İşlemcisi düşük evet ama ekran kartı iyi
Amacım sürekli bilgisayar oynamak değil işten gelince 2 3 saat oyniyim kafasındayım aşırı ısınma gibi bi durum fazla olucağını sanmıyorum havalar soğuk ayrıca bilgisayarın da soğutma sistemi baya iyi bence fiyat bandında alınabilir gayet güzel bi bilgisayar oldugunu düşünüyorum valorant d aorta ayarlarda ortalama 160 fps verir diye düşünüyorum
Dediğin çok mantıklı ama uzun süreli kullanım da ekran kartı yüksek güzel ilerki zamanlarda işlemciyi değiştirir onu yükseltirim ekran kartım da yüksek olur daha iyi bi fikir değil mi çünkü bundan 3 4 sene sonra 2060 lar da bi geride kalıcak
Teşekkürler konuştuğun için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?