İnternet & Teknoloji Şeker oyunu hakkında bilgisii olan? Sarıkanarya_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor oynamak istıyorum ama fazla bır bılgım yok ıyı oynayan bırısı var mı acaba Güncellemeler+1 yıl arkadaslar bahsettığim oyun sweet bonanza seker oyunu dıyede gectıgı için böyle yazdım Şeker oyunu hakkında bilgisii olan? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Bıkkınlık getirtip silmiştim.. Hiç bulaşma derim..İlk başlarda eğlenceli gibi görünsede iyicene sıkıcı bir hal alıyor belirli bir süre sonra.. 0 3 Yorumla Sarıkanarya_ +1 yıl dediğiniz oyundan bahsetmemiştim Yorumla Sakaryalim +1 yıl Pardon.Şeker oyunu deyince ilk akıla gelen Candy Crush Saga 'ydı.. Yorumla Sarıkanarya_ +1 yıl haklsısınız dedğiğim oyun bir tür kumar oyunu o yuzden ikinci adını yazdım paylasımımın kaldırılmaması için. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnternet diye bir şey var hani oradan baksan hemen bulursun, mantıklı değil mi 0 5 Yorumla Sarıkanarya_ +1 yıl keyfımın kahyası böyle istedı canım var mı bır sorun? Cevap sahibi +1 yıl keyfinin kahyası çok mantıksız biriymiş :D Sarıkanarya_ +1 yıl burası da bır ınternet plartformu ya hani çok mantıksız gelmedı bana :) Cevap sahibi +1 yıl burası internet platformu ama doğru bilgiyi tam olarak ulaşamazsın Sarıkanarya_ +1 yıl daha önce ulastım yıne ulasırım dıye dusunuyorum.
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. şeker oyunu ne len 0 1 Yorumla Sarıkanarya_ +1 yıl swet bonanza dıye gecıyor kumar oyunu kısaca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bıkkınlık getirtip silmiştim..
Hiç bulaşma derim..
İlk başlarda eğlenceli gibi görünsede iyicene sıkıcı bir hal alıyor belirli bir süre sonra..
dediğiniz oyundan bahsetmemiştim
Pardon.
Şeker oyunu deyince ilk akıla gelen Candy Crush Saga 'ydı..
haklsısınız dedğiğim oyun bir tür kumar oyunu o yuzden ikinci adını yazdım paylasımımın kaldırılmaması için.
İnternet diye bir şey var hani oradan baksan hemen bulursun, mantıklı değil mi
keyfımın kahyası böyle istedı canım var mı bır sorun?
keyfinin kahyası çok mantıksız biriymiş :D
burası da bır ınternet plartformu ya hani çok mantıksız gelmedı bana :)
burası internet platformu ama doğru bilgiyi tam olarak ulaşamazsın
daha önce ulastım yıne ulasırım dıye dusunuyorum.
şeker oyunu ne len
swet bonanza dıye gecıyor kumar oyunu kısaca
O ne be
swet bonanza