Güncellemeler
+1 yıl
Valorant, genshin impact gibi oyunlar oynuyorum aynı zamanda
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba üniversiteye geçtim ve bilgisayar alacağım ama laptop mu yoksa masaüstü mü alayım karar veremiyorum elimde şu an bir tane iPad 8 var ve laptop yerine koymayı planlıyorum mantıklı mı bilemedim sürekli oyun oynadığım için de laptop almak istemiyorum sizce iPad 8 ve masaüstü bilgisayar ün için yeterli olur mu yoksa illa ki laptop alayım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mac al laptop alacaksan da en azından şarz konusunda derdin olmaz kalitesini de unutmamak lazım.
Mac mı zuhaaa adı var sadece windowsdan saçma mac farklı bi sistem kız nasıl windows oyunlarını oynicak
Kız zaten oyun oynadığım için laptop almak istemiyorum demiş. Oyun oynamak istemiyorum mesajı da çıkar buradan. Sonuçta eğitim için istiyor. Mac eğitim tasarım için ideal.
Oyun oynadığım için laptop istemiyorum derken masaüstü daha cazip geliyor anlamında söylemiştim :)
Laptop almanız daha iyi olur taşınabilir olması faydalı.
Evde takilmiyorsan oyunla falan pek işin yoksa , sadece ders içinse laptop tabi ki.
Oyun oynuyorum sürekli.
Bence laptop al oynadığın oyunlar sanırım çok sistem istemiyor çünkü üniversitede paket program, office vs çok kullanırsın orta düzey bir oyun bilgisayarı işini görür.
Valorant çok istemiyor da genshin biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
şimdi baktım RAM biraz sıkıntı olabilir yani almışken 16gb alırsan iyi olur onun dışında ekran kartında sorun yaşamazsın
16 gb ram rtx 3050 mobile ekran kartı var cihazda
yeter de artar bile ama laptop değil mi?
Evet laptop
fiyatı ne kadar ya da modeli
Oyun için alcaksam masaüstü
Hem oyun hem de üni için alacağım masaüstünden aldığım performansı laptoptan alamam birde güçlü bir bilgisayar toplayabilecekken gidip o parayı yeterli performans alamayacağım bir laptopa vermek istemiyorum tek sorun iPad 8 laptop yerine yeterli olacak mı
Dizüstü oyun bilgisayarı
Masaüstü hanımefendi
Laptop Knk
Laptop