Yayıncılığa baslicam da
Gereksiz
Yayıncılık felan yapıcaksan almalısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Verilir ama zenginsen. Aga çok pahalı be. Daha uyguna bul bence. Ya da normal bir koltukta başla yayına, yayıncı koltuğu alacağım destek olun adında bağış topla. Çünkü 2500 lira da verilmez be ¢
Eyw bibot
Kanka yayıncılıkta yani koltuk pek önemli değil. İstersen tabure kullan :D Önemli olan senin ana ekipmanların pc sistemin ve insanlarla iletişimin... Ha maddiyatın yerindeyse seni zorlamayacaksa al. Bir yönden konfor da önemli yani.
Hayalim hedefim, 2 milyon takipçiye ulaşmak. Sence 27 yaş bunun için geçmi
Yok bea kanka ne geç olcak. İzleyen tayfa hep zaten z kuşağı ağırlıklı olur ve sen onlara göre daha olgun olduğun için daha fazla avantaj elde edersin takipçi bazında.
Teşekkür ederim değerli görüşün için:)
Rica ederim kanka. Yayın falan açacak olursan izler destek çıkmaya çalışırım muhakkak. Ben Cs go oynuyorum oynadığını falan görürsem gelirim her türlü. Haber edersen tabi :D
Benimde favori oyunum o zaten:). En son stray yayını açtım sonra 3 ay ara verdim. Şimdi koltuğu sipariş edip baslicam aralıksız. Twitch: Rashkoln
Cevap
9Cevap
Çok ama çok rahat. Bence verilir ya.
Yayıncılık için değer. Birikim gerekiyor işte bu yüzden.
Her yayıncıda aynı şey ya. Farklı bir şey düşünsen?
Aynı koltuk mu yani?
Evet tüm yayıncılarda aynı koltuk var aynı konsept aynı kamera açısı aynı koltuk.
Ben olsam bu şeyleri seviyorsam alırdım. İşini severek yapmanı sağlar.
27 yaşında olsan, hayallerin hedeflerin varsa bu platformda yine de alıp baslarmiydin
Uzun süreler oturacaksan ve para kazanacaksan olabilir.
Beyaz çay bahçesi sandalyesi > tüm oyuncu ekipmanları
durumun varsa alabilirsin çok rahatlar ama aşırı aşırı da gerek yok. yayıncılığa başlayan herkes top seviyelerde başlamıyor o parayı sistemde ihtiyacın olan bir şeye harcaman daha mantıklı
Hayatının hepsini orada geçiriyorsan al tabi bu işten para kazanmıyorsan bence bırakıp gelişimine odaklanmalısın
Önceliğim fitness, spor. Sonraki sevdiğim aktivite oyun oynamak, yayın açmak
2500 değer mi bilemem ama oturup yayın yapacağın için ortopedik bel yastığı alabilirsin
Kızların çoğunluğu gereksiz demiş ama lazımsa parasına bakmıycaksın
Yayıncılık boş iş bir sürü adam var piyasada
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Ticarette boş iş herkes ticarette desem ne saçma olur dimi?
İlk zamanlar için gereksiz
Bu işe girişecem diyorsan almalısın
27 yaş bu işe girip, başarılı olmak için geçmi sence?
O da doğru
Verilir.
2500 para değil normal koltuklar 2k zaten
Gereksiz
İşin gereği al bence
Gerekli mi sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?