Ben kendikimi açık yapay zeka görsel oluşturma uygulamasına kullanıcı adımla ilgili bir hikaye yazarak oluşturdum bu da sadece bana özel kılıyor. Çok da sevdim. 🥰
Sizlerin kapak fotoğrafınızda ne var? Varsa bir anlamı ya da hikayesi var mı? 🌸
Ben kendikimi açık yapay zeka görsel oluşturma uygulamasına kullanıcı adımla ilgili bir hikaye yazarak oluşturdum bu da sadece bana özel kılıyor. Çok da sevdim. 🥰
Sizlerin kapak fotoğrafınızda ne var? Varsa bir anlamı ya da hikayesi var mı? 🌸
Evet tabi ki anlamı var 🌿Burada bir erkek arkadaş kapak fotoğrafı tasarlıyordu ben de rica etmiştim böyle güzel bir şey beklemiyordum çok beğenmiştim♥️ o gün bugündür hâlâ aynı kapak fotoğrafı duruyor🌸 özür dileyerek söylüyorum ki o kişiyi hatırlayamıyorum çok zaman oldu🥲
Yaa çok güzelmiş ama o kişiyi kaybetmen üzücü 🥲
Gerçekten öyle ama yapacak bir şey yok, hatırası kaldı🥲
Bir hikayesi yok ama kedileri çok sevdiğim için bunu koydum. Bir kedim olunca da onunla böyle bir poz vermek istiyorum. Gelecekteki hayalimi yansıtıyor yani ¢
Çok ponçiksin ya seni üzerler bebişim buralarda kendine dikkat et 💕
Teşekkür ederim sende öyle 🖤 İzin vermem merak etmee 🍃
🫂🌸
Kapak resmindeki araba hayalimdeki klasik arabam. Araç Renault 9 Broadway; ama orta kasalardan. Ülkemizde 1993-1996 yılları arasında üretildi. Sadece beyaz renkli olmasını istiyorum ve alırsam, sıkı restorasyon yaptırıp, Türkiye ve Avrupa turuna çıkmak istiyorum.
Benimkinin anlamı kendini belli ediyor aslında. Herkesin içinde var olan ruhunun karakteri olan bir hayvan vardır, benimki de bu. Tabi en sevdiğim oyundan da alınma bir görsel.
Güzelmiş ama biraz ürkütücü 😅
Ahaha ama şöyle bir şey var, kurtlar sürülerini yani ait olduğu yeri her zaman korur, saldırganlığı da buradan gelir yani ürkütücü ama arkasında bir koruma içgüdü bulunan bir durum:)
Hmmm korumacı erkek kapağı diyorsun 😅
Ahaha ama bir yandan da özgürlüğe sahip bir tarafları da vardır tabi:) ama benim koyma sebebim, vahşiliği oldu:)
Yalnız ürkütücü dedikten sonra, koyma sebebim vahşiliği dedikten sonra, takip etmeniz tuhaf geldi😅 ben kaçarsiniz sanmıştım...
Hee yok ondan değil başka bir yorumun dikkatimi çekti 😅
Nedir acaba 🤔😅
Cevap
19Cevap
Evet anlamı var tabi ki
Var evet, en sevdiğim boksör Mike Tyson var kapak fotoğrafımda. Aynı zamanda uzun süre boks yaptım, hayatımda önem ve değer verdiğim bir branş.
Evet çok güzel ben de bir dönem profesyonel olarak yaptım ama bıraktım 😌
Evet var. Çoğu kişinin korktuğu bir durum :D
Anlamını ve hikayesini de mi söylüyorduk?
Söylemene gerek yok biz anladık
Keşke bi de şöyle yamuk yumuk konuşmasanız
evet... yılanların yılanca dillerini anlamıyorum demek
Yılanss 🐍
Var, insanların her gün iyiyim diye söylediği bu kelimesinin altında yatan şeyleri anlatıyor...
Evet 😌
Yarışmacı yetiştirdiğim dönemdeki öğrencilerim ve ben varız kapak fotoğrafımda...
Benim kapak resmi bu aralar tam kapak olduğu için duruyor:)
Var cici çünküm çok seviyorum kedicikleri ve bebisleri 😃
fotoğraf senmisin oha
Yok dedem
acil konuşmamız lazım
Sevdiğimiz memeli bi ablamızın resmi asdjdk
Yaş 70 iş bitmiş diyorlardı senin 106 olmuş hala devam jcjfjf
Anlamı yok çektiğim bir foto
Derin anlamlar içeriyor
Nereden yapıyorsun
Dall e yazarsan netten çıkar oraya ingilizce bir metin giriyorsun ama başka alternatifleri de var
Evet👩👦.
Ay en güzel foto 🥰
Profilin gayet yeterli tatlim cok iyisin
Teşekkürler
Rica ederim tatlim bazi kapali kizlar aciklardan daha cekici sende onlardansin
Kedim var :D
Çok tatlıymış adı ne? Aynı cinsten bizde de var 😅
Erkek mi bizimki kız ama çok prenses kibirli 😂
Keşke bizimki de öyle olsa 😅
Evet daha geçen hafta kısırlaştırdık 🥲
Biraz yaşadı ama veterinerde kaldığı için oldu bence birkaç gün biraz mutsuzdu şimdi iyi ama zaten ameliyattan dolayı da halsizdi uyudu bol bol şimdi daha normal 😄
Yazık ya kıyamıyor insan ama sakinleşir sonra bizimki çok hareketliydi şimdi daha sakin 😅
Ay daha bebek 🥺 bizimki 6 yaşında 😂
Nine oldu artık 😂
Ben de sevemedim merak etme 😂sokaktakilerin yavruları seviyorum 😅
Charize Therone aşkımdan kaynaklanıyor:)
bilmiyorum ki Allah’ın moru
Ayçiçek bahçesinden :)
Evet var.
Evet, var.♥️
Kapak fotom =bne
Yazıyor zaten
İsyankar biri 😅
İsyankar değil var olan düzeni sıkıcı buluyorum sadece farklı olmak güzeldir
Evet hak verdim 🙂
Teşekkürler knk
Ricalar
Elbette var