Bilgisayar kendini uyku modu durumu gibi bir şeye alıyordu. Power tuşuyla kapatıp tekrar açmak istedim. Ancak ekranda onarım işlemi yapılacak gibi bir yazı belirdi ve açılmadı. Bu durumdan ne yapmam gerek bilen birileri yardım edebilir mi?

Bilgisayar kendini uyku modu durumu gibi bir şeye alıyordu. Power tuşuyla kapatıp tekrar açmak istedim. Ancak ekranda onarım işlemi yapılacak gibi bir yazı belirdi ve açılmadı. Bu durumdan ne yapmam gerek bilen birileri yardım edebilir mi?

Bir daha yeniden başlatınca yine bu ekran mı çıkıyor?
Hmm, Windows'un başlangıç dosyaları bozulmuş. Pc kapalıyken güç tuşuna basar basmaz F8'e sürekli basar mısın? Karşına mavi ekranda Gelişmiş Seçenekler (Advanced Options) çıkıyor olması lazım ya da siyah ekranda liste şeklinde Önyükleme Seçenekleri (Boot Options) çıkacak. Mavi ekran çıkarsa oradan bir şeyler yapabiliriz.
1 saat bekle açılmazsa bakarsın
aşağıda hdd ışıkları yanıp sönüyor mu, bi ihtimal win belleği ile açabilirsin, Yanan bişi yok inanma millete, sistem çökmüş
harddisk, çalıştıkça tırt tırt diye ses yapar ya. Muhtemelen windowsun çöktü, pilin bitmiş olabilir mi laptopunda
ya da kapanmasını beklemeden düğmeden kapatmış olabilir misin
sistem çökmüş kardeşim. Yapacağın şey şu, bir adet win 10 usb kurtarma belleği hazırlayacaksın. Arkasından makinayı bbiostan açıp önceliği hdd ten usb belleğe vereceksn ki bilgisayar açılırken usb belleği okusun. Ondan sonra tamir et diyeceksin. Ama benden sana tavsiye senin win bozulmuş ondan kapanmıyormuş. Bi tane pil al kendine çekme bu derdi
o zaman pili yerine tak, win 1o başlangıç usb si nasıl yaparım de google da seni wwindows sayfasına yönlendirecek, sanıyorum 8gb bir usb bellek bulup boşaltman ve düzgin çalışan bir pc ye ihtiyacın var
o seni yönlendirecek
bi internet kafeye git orada yap
başka çözüm yok
:))))
tuş takımı ile ne alakası var
sen bilirsin ben tavsiyemi söyledim
Cevap
7Cevap
ram de sorun olabilir çıkartıp tekrar takın
Çavo masaüstü ise ram i çıkar sarı bölgesini silgi ile hafifçe sil her iki tarafında dizüstü ise servise götürmen gerekli
Belki başlatma diski olarak başka diski seçmiştir ya da orası sıfırlanmış tır Biosa girip başlatma diskini sistem diskine alman gerek
Tekrar kapat aç gelen yazının resmini çek
Ekran karti x olmus
Arasina
Para sıkışmış
Anakart bumm
Pardon ekran kartı gümm
Heee
Ekran kartı rahmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar