Arkadaşlar evleneceğiz yarın televizyon bakmaya gideceğiz. Aman aman bir bütçemiz yok açıkçası her şey ateş pahası :’(( Önerebileceğiniz televizyon marka/modelleri var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğer Bursa'da yaşıyorsan sana güzel bi ekran ayarlarım
Hahahhaha Bursa’da yaşıyorum nasıl ayarlıcan
Dükkanimiz var bu işi yapıyoruz
Ciddi mi nerde? Bayi misiniz
Kent meydanı 2 yıl garanti var evet bayiyiz
Samsunglarin ekonomik modelleri de vardir. Tv her ay alinacak bisey degil bence marka secimine dikkat edin.
Samsung Ya da LG gibi şimdilik ama çok pahalı ya. Dövcem bu satıcıları
Saticinin ne gunahi var. Baktigin urunler 500$ civarlarindan basliyor yurtdisi fiyati. Ne olacakti 1000 lira mi?
Kız yok kötü bişi demedim tabi ki 1000 TL olacak hali Yok ama bu fiyatlar da biraz fazla
Dis minnaklar bizim kakali kaba etimizi kiskandigi icin, faiz lobisiyle sey ettirip bizi parcalayip bolup ikiylr carpip sey ettirecekler insaallah..
Ya ahhshshd sen biraz gerginsin galiba
Iki genc birbirini sevmis, evlenmek ister. Uyduruk TV bile 10 bin lira..
Evet birilerin uzulup, sinirlenip, gerilmesi gerekiypr. Bu kadar siradan olmamali hersey
Android tv olmasına dikkat et. 2 lira fazla olsun Android olsun. Devir akıllı cihaz devri.
Smart/android diye bir ayrım var değil mi, dikkat ederim çok teşekkür ederim önerin için
Rica ederim. Zaten fiyatlarından kendini belli ediyor cihazlar. İlk etapta mağazada personelden bilgi alırsın sonra kafanda 2-3 model oluşur. Onları da internetten fiyat araştırıp alırsın. Ama aldığın siteye gorede yetkili servis ya da ithalatçı firma garantili de olabiliyor. Mesela hepsi burada sitesinde ucuzdur ama ithalatçı firma garantilidir yetkili servis garantisi yoktur. Bunun önüne geçmek içinde vatan bilgisayar media markt gibi mağazaları tercih edebilirsin. Ama bazı sitelerin ürünleri de yetkili servis garantisi olabiliyor bakmak lazım araştırmak lazım
Gerçekten araştırmak lazım. Bakıyorum ama dediğiniz gibi heniz kafamda marka model olmadığı için neye bakacağımı nereden başlayacağımı bilemedim. Mağazada görünce daha bi şekillenir muhtemelen. Ya işin kötüsü bugğn sorduğumuz fiyatı yarın tekrar duyamıyoruz aşırı saçma bir döngüye girdik
Öyle maalesef. Çok değil 7 aralıkta 399 bin liraya aldığımız aracın emsalleri bugün 420 bin liradan başlıyor.
Ya araç olarak bilemiyorum ama benim 10 bin liraya aldığım çeyiz setinin içindeki sadece yemek takımı 17 bin. Benim örneklerim by şekilde olabiliyor maalesef 😂
Sağlık olsun her şey nasip kısmet. Yarın daha pahalı şeylerde nasip olur. Ben sadece pahalıgi orneklendirmek için söyledim yoksa haklısın sene başında 300 liraya aldığım kot pantolon 750 lira olmuş.
Neden sıfırına bakıyorsunuz az kullanılmış yeni gibi tvler var... Hemde ucuz
Ay ne bileyim bir kere alınıyor diye. Hepimizin alışkanlığı olmuş işte. Haklısın ama bi bakmak lazım
Bence yarı fiyatına kaliteli ürünler var.. Misal ben kendime oturma grbu aldım sıfırdan farksız yenisi 20 bin ben aldım 5bin...
Aşırı mantıklı bu arada, güle güle otur inşallah
teşekkür ederim.. Ne mutlu size yardımcı olabildimse... Bu devir artık tasarruf devri...
Köprü altlarına bak yolluları orada bulursun
LG alabilirsin
Evet Birçok kişi LG önerdi. Kullanıyor musunuz, arızası vs sık oluyor mu
ekran cam olsun ona dikkat et kimileri naylon gibi ekranlar dokununca leke kaliyo çukur oluyo sonra elini ekrana dokundur cam olanı al
yani markadan çok ekran kalitesi önemli birde 107 ekrandan ufak alma yukarisini da alabilirsiniz
Ya ben inc’den ayırabiliyorum. Çok küçük bişi istemşyorjm. Televizyonu koyacağımız yer büyük bir yer. Ama aşşşırı pahalı her şey Ya. 25-30’dan başlıyor iyi bişi alayım desen
cam ekran al diğer ekranlar ömrü az
Tamam yarın hepsini çok biliyormuş gibi sayayım satıcıya hahaha anlıyor gibi gözükeyim güzdl bişiler göstersin 😂😂
andorid varsa andorid al bide içinde Netflix uygulama wifi olmalı unutma
En önemli detay , wifi , USB flaş okuyucu olmalı birde Netflix gibi uygulamasi olsun
Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için
unutma bunlar çok önemli
Vestel 50 inç alın güzel uygun
Valla Vestel hiç düşünmedim. Hiç kullanana da denk gelmedim siz kullanıyor musunuz?
Aylar oldu yeni sayılır. Kullanan var tanıdık. Bir akrabam yıllardır kullanıyor mesela. Ben teknosa dan almıştım indirimliydi işime geldi aldım
Ya öyle marka takıntım falan yok. Biz babamla pandeminin başında denemelik a101’e gelen hi-level aldık. Aşşşırı memnunuz ne tekledi ne pişman etti ama araştırmak lazım bakalım
Hayret ama yine de marketten almayın belirli marka alın bilindik olsun
Yok Ya şimdi öyle bişi yapılmaz tabi. Ama diyorlar ha beyaz eşya vs şans işi diye. Gerçekten öyle
Aynen öyle
Sehir
Bursa
İkinci el alın. İkiniz de çalışıyor musunuz
Evet ikimiz de çalışıyoruz
O zmn iyi biseu alin tamistke