Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Hatta düşünmüyorum ihtiyacım var. Bu yüzden bana 9000 TL ye kadar sağlam telefon önerisinde bulunmanızı rica ediyorum. Yerine göre saatlerce pubg oynuyoruz biliyorum bu paralara günümüzde düzgün bişey bulmak zor ama hayat şartları ağır malum. Şu anda Xiaomi redmi 9 t diye lanet bir telefon kullanıyorum 1 senelik telefin kafayı yemek üzere daha öncelerde bundan öncesine kadar da Samsung kullanicisydim bir hata ettim fiyatlardan dolayı marka değiştirdim ama şimdi pişmanım... Bu yüzden öncelikli olarak Samsung vb android cihazlara bakıyorum özellikle. Yeni çıkan neydigi belirsiz cihazlara çok sıcak bakmıyorum. Yüksek FPS olmasın ama kasma donma da yapmasın yeter ki...
9000 bin TL ye kadar pubg oynatacak sağlam telefon önerisi?
Ahahshahahhahsh 😅😅 Adı üstünde farklı bir modelini kullanıyorsun 😀 Bir arkadaş redmi note8 pro kullandı ama öyle bir kasıyordu ki kaplumbağa bile daha hızlıdır. İstersen bir araştır gerçekten dediğim telefon çok iyi
İphone kullandım daha önce seveni vardır belki ama bana gelmez. Geri tuşu yok her şey paralı oyun içi satın aldığım uc bile paralı şarj sıkıntı vs. Benim kullanacağım telefon değil
Xiaomi nin olayı güncelleme gelene kadar ben birkaç yerde araştırdım kendim de kullanıyorum benim telefonum da sürüm guncellemesinden sonra iyice bozuldu bilerek virüs gibi biseyler atıyorlar güncelleme ile telefon bozulsun da bir an önce yenisini alsınlar gibisinden ona bakarsan ilk çıktığında bu note 8 lerin üstüne telefon yoktu
Almayacağım yaw Allah Allah 😂 bence sen Xiaomi nin reklam danışmanlığını yapmak yerine üniversite sınavına çalış onlar senin reklamını yapsın 😉 sfjsbsba
5 senelik Samsung telefonun verdiği performansı 2021 kasa 0 aldığım telefon veremiyordu ve ben o 0 aldığım telefonun markasından farklı bir model almadığını için pişman olacaksam olayım len sorun yok 😂
Xiaomi M11 Lite kullaniyorum oyunlar problemsiz sorun cikartmadan oynaniyor.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk zamanlar benim telefonumda öyleydi bende Xiaomi kullanıyorum ne olduysa gelen sürüm guncellemesinden sonra oldu gerci redmi serisi ile mi serisi aynı değilmiş ama bir araştırma yapmam lazım bakalım duruma göre 🙏
Ayni degil zaten ben Mi kullanicisi olarak cok memnunum. Yaklasik 1 sene oldu ve halen Sarzi ve genel olarak Performansi cok iyi. Oynadigim oyunlar Wildrift.
Apple şarjdan ötürü bana gelmez icabında 3-4 el oyun oynadıktan sonra en az 12 saat daha kullanabilmeniz o telefonu birde Apple da oyun içi satın alımlar da çok pahalı oluyor diğer türlü her şey parali
Favorilerim arasına ekledim buda seceneklerim arasında olacak
Cevap sahibi
+1 yıl
o fiyata alabileceğin en iyi telefon bu.. veya samsung A53 bakın..
Soran
+1 yıl
Çok fazla seçenek yok zaten maalesef ama alabilirsem Samsung Alıcam yoksa poco ya da Xiaomi nin mi serisinden bir cihaz olacak herhalde
Cevap sahibi
+1 yıl
9T 4 yıl olacak nerdeyse çıkalı. sen güncel telefon almalısın.
Soran
+1 yıl
Evet haklısın 👍
Cevap sahibi
+1 yıl
ben kız kuzenime samsung A53 hediye aldım instagramda aktif çok beğendi. benim tavsiye ettiğim telefon. oyunda poco x4 pro ısınmaması yüzünden. redmi telefon alma
Soran
+1 yıl
Poco da Xiaomi nin bir ürünü diye bahsediliyor a53 daha mantıklı sanki
Cevap sahibi
+1 yıl
poco farklı bir dizayn. bende poco F2 pro'da var değişmem hiç bir telefona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesssssinlikle redmi note9s.
Bir yıl pubg oynadım sana yemin ederim bir gün bile kasmadı
Şu an bahsettiğin telefonun bir farklı modelini kullanıyorum zaten ve şunu söyleyeyim boğazın soğuk ve derin sularına firlatmama az kaldı
Ahahshahahhahsh 😅😅
Adı üstünde farklı bir modelini kullanıyorsun 😀 Bir arkadaş redmi note8 pro kullandı ama öyle bir kasıyordu ki kaplumbağa bile daha hızlıdır.
İstersen bir araştır gerçekten dediğim telefon çok iyi
Olabilir ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bu yüzden Xiaomi son tercihlerin arasında olur anca
O zaman iPhone son tercihinde bile olmasın
İphone kullandım daha önce seveni vardır belki ama bana gelmez. Geri tuşu yok her şey paralı oyun içi satın aldığım uc bile paralı şarj sıkıntı vs. Benim kullanacağım telefon değil
Bak kardeşim kimse sana böyle tavsiye vermez beni dinle redmi note9s al bak xiaomi'nin başka hiçbir modelini önermiyorum ama bu çok güzel
Xiaomi nin olayı güncelleme gelene kadar ben birkaç yerde araştırdım kendim de kullanıyorum benim telefonum da sürüm guncellemesinden sonra iyice bozuldu bilerek virüs gibi biseyler atıyorlar güncelleme ile telefon bozulsun da bir an önce yenisini alsınlar gibisinden ona bakarsan ilk çıktığında bu note 8 lerin üstüne telefon yoktu
Öyle veya böyle Xiaomi almam nasip olursa
Alacaksın xiaomi
Nokta.
Bak germe beni üniversite sınavına hazırlanıyorum eğer almazsan bütün yıl bunu düşünürüm
Eğer senin yüzünden sınavı kazanamazsam kötü olur
Bi Xiaomi dir tutturmuş gidiyorsun yetkili bayii falan mısın bak bana doğruyu söyle 😂 #xiaomipismanliktir
#Xiaomial
Almayacağım yaw Allah Allah 😂 bence sen Xiaomi nin reklam danışmanlığını yapmak yerine üniversite sınavına çalış onlar senin reklamını yapsın 😉 sfjsbsba
Öyle olsun, pişman olacaksın...
👻👻👻
5 senelik Samsung telefonun verdiği performansı 2021 kasa 0 aldığım telefon veremiyordu ve ben o 0 aldığım telefonun markasından farklı bir model almadığını için pişman olacaksam olayım len sorun yok 😂
Xiaomi M11 Lite kullaniyorum oyunlar problemsiz sorun cikartmadan oynaniyor.
İlk zamanlar benim telefonumda öyleydi bende Xiaomi kullanıyorum ne olduysa gelen sürüm guncellemesinden sonra oldu gerci redmi serisi ile mi serisi aynı değilmiş ama bir araştırma yapmam lazım bakalım duruma göre 🙏
Ayni degil zaten ben Mi kullanicisi olarak cok memnunum.
Yaklasik 1 sene oldu ve halen Sarzi ve genel olarak Performansi cok iyi.
Oynadigim oyunlar Wildrift.
İşte Hocam sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bu Xiaomi ni kere canımızı yaktı ya o yüzden adını duyunca bile sinir olmaya başladım 😂
Xiaomi redmi note 11 pro 8 GB 128 GB
Xiaomi almayı düşünmüyorum olaki alacak olursam redmi değilde Mi 11 mi serisinden bir cihaz alırım
M52 a52s
Düşünüyorum zaten birinci önceliğim Samsung
S20 fe
Kesinlikle favorilerime ekledim ama bütçeyi birazcık daha zorlamak lazım
Oyun oynayacaksın poco bakacaksın
ya da ikinci el apple
Apple şarjdan ötürü bana gelmez icabında 3-4 el oyun oynadıktan sonra en az 12 saat daha kullanabilmeniz o telefonu birde Apple da oyun içi satın alımlar da çok pahalı oluyor diğer türlü her şey parali
Poco X4 pro
Aklımda bulunsun, teşekkürler 🙏
https://www.youtube.com/watch?v=C8vj3ma0HZg
Favorilerim arasına ekledim buda seceneklerim arasında olacak
o fiyata alabileceğin en iyi telefon bu.. veya samsung A53 bakın..
Çok fazla seçenek yok zaten maalesef ama alabilirsem Samsung Alıcam yoksa poco ya da Xiaomi nin mi serisinden bir cihaz olacak herhalde
9T 4 yıl olacak nerdeyse çıkalı. sen güncel telefon almalısın.
Evet haklısın 👍
ben kız kuzenime samsung A53 hediye aldım instagramda aktif çok beğendi. benim tavsiye ettiğim telefon. oyunda poco x4 pro ısınmaması yüzünden. redmi telefon alma
Poco da Xiaomi nin bir ürünü diye bahsediliyor a53 daha mantıklı sanki
poco farklı bir dizayn. bende poco F2 pro'da var değişmem hiç bir telefona
Bakıcam artık araştırmaya devam ediyorum 💁♂️
Nokia 3310
Sen ne kadar komiksin ya öyle 💁♂️ 3310 ile kafana mı vurdular yoksa bi tarafına mı soktular unutamadığına göre 😒