İnternet & Teknoloji - son teknoloji telefonlarda tercihiniz nedir ? S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 6" ekran mı (küçük)..6.6" ekran mı (büyük)..ben küçük seviyorum..o yüzden samsung S22 aldım.. - son teknoloji telefonlarda tercihiniz nedir ? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ben orta ekran seviyorum çok büyük çok küçük değil 0 1 Yorumla S97S98 +1 yıl kaç mesela
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Büyük ekranlı benim tarzım. ⭐#tubasueda 🍀🍀 1 11 Yorumla S97S98 +1 yıl yakışmıyor ama yahele arka cebinizdeyken Yorumla tuba-sueda +1 yıl Arka cepte taşımıyorum hiçbir zaman için rahat olsun 😃 Yorumla S97S98 +1 yıl iyi o zman Yorumla tuba-sueda +1 yıl Erkekler de nerede taşıyor bil bakalım Yorumla S97S98 +1 yıl sağ ön cepte Yorumla tuba-sueda +1 yıl Hayır sol ön kalplerinde 😂 Yorumla S97S98 +1 yıl neyi kalpte taşıyorlar Yorumla tuba-sueda +1 yıl Telefonlarınızı 🖤 Yorumla S97S98 +1 yıl siziiiii Yorumla tuba-sueda +1 yıl 🤬🤬🤬🤬 Yorumla S97S98 +1 yıl yalan mı Yorumla
GuneyKutlu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl 14 pro kullanıyorum memnunum 1 7 Yorumla S97S98 +1 yıl 6.1" mi Yorumla GuneyKutlu +1 yıl Evet Yorumla S97S98 +1 yıl en harikahatta düz 14 lerde harika Yorumla GuneyKutlu +1 yıl Kamerası için pro tercih ettim ben Yorumla S97S98 +1 yıl çok darkı warmı Yorumla GuneyKutlu +1 yıl Biri 2 kamera biri 3 kamera Yorumla S97S98 +1 yıl hıhı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben orta ekran seviyorum çok büyük çok küçük değil
kaç mesela
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Büyük ekranlı benim tarzım. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
yakışmıyor ama ya
hele arka cebinizdeyken
Arka cepte taşımıyorum hiçbir zaman için rahat olsun 😃
iyi o zman