İnternet & Teknoloji Dm kutusunun açık olması sorun mu? Merveeeniz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Dm kutusu açık olunca sorun mu oluyor Güncellemeler+1 yıl Sorun olmuyormuş Dm kutusunun açık olması sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Sorun olabilir. 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Özellıkle trol hesaplara damlarlar pembelı olsun yeterAha sımdıden 10 olmustur bak 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet bence sorun ilk girdiğimde nasıl kapatılır bilmiyordum elli kişi yazmıştı ya :D 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Baxen oluyor benim acik cunku resim atan bile oluyor 0 0 Yorumla
SemihDonmez Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Gelen mesajlardan rahatsız olmuyorsan ve hoşuna gidiyorsa mj kutun açık olabilir. 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Amcalqr abazalar yazsin istemiyorsan kapatmalisin 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 351 cevap paylaştı. Yooo hoşlanmadığım bir mesaj gelirse o şahsi engelliyorum sorun falan kalmıyor ortada 😀🙏 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. saçma sapan sebeplerden yazdıkları için ben kapalı tutuyorum 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Bende hiç sorun olmuyor seni bilmem 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Benim için sorun değil 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 583 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sorun olabilir.
Özellıkle trol hesaplara damlarlar pembelı olsun yeter
Aha sımdıden 10 olmustur bak
Evet bence sorun ilk girdiğimde nasıl kapatılır bilmiyordum elli kişi yazmıştı ya :D
Baxen oluyor benim acik cunku resim atan bile oluyor
Gelen mesajlardan rahatsız olmuyorsan ve hoşuna gidiyorsa mj kutun açık olabilir.
Amcalqr abazalar yazsin istemiyorsan kapatmalisin
Yooo hoşlanmadığım bir mesaj gelirse o şahsi engelliyorum sorun falan kalmıyor ortada 😀🙏
saçma sapan sebeplerden yazdıkları için ben kapalı tutuyorum
Benim devamlı açık sorun yok. seninki açık mı?
Bende hiç sorun olmuyor seni bilmem
Benim için sorun değil
oluyor o yüzden benimki kapalı
Neden olsun
Tatlım büyük sorun yapışıyorlar hemen
yazan çok olur
Yoo ben de sorun yok
Olmaz