İnternet & Teknoloji Telefonunuzun pil ömrünü uzatmak için neler yapıyorsunuz? unanswered-questions Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben f dosya yöneticisi indirip arka planda 400 kadar uygulamanın pil tiklerini kapattım, evet. Güncellemeler+1 yıl Optimize edin bir de, pil ve cihaz bakımı diye alan var ayarlar kısmında. Telefonunuzun pil ömrünü uzatmak için neler yapıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Gereksiz uygulamaları kapatıyorum 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum 7.000 mAh zaten. 0 3 Yorumla unanswered-questions +1 yıl Üüfff sıktınız yaa. Yorumla greenmilitary +1 yıl Ne diyon olum sen Yorumla unanswered-questions +1 yıl Anlaşmalı gibi alayınız aynı şeyleri yazmışsınız olum. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Bir şey yapmıyorum 0 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum kablolu kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gereksiz uygulamaları kapatıyorum
85-15 arasi sarja takar, kullanmadigim uygulamalari silerim.
Hiçbir şey yapmıyorum 7.000 mAh zaten.
Üüfff sıktınız yaa.
Ne diyon olum sen
Anlaşmalı gibi alayınız aynı şeyleri yazmışsınız olum.
Şarja takılıyken kullanma.
Bir şey yapmıyorum
Arka planda açık uygulama bırakmıyorum.
Şarja takıyorum
Hiçbir şey yapmıyorum kablolu kullanıyorum