İnternet & Teknoloji Bazı erkekler neden bu kadar beyin yoksunu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İnstagramda fake hesabını yakaladım hem de rehberindeki kişiler bölümünde yüzde yüz oHala inkar ediyor Bazı erkekler neden bu kadar beyin yoksunu? Cevapla Erkek Soruları Rehber Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Erkekler bazıları işte vasat Bı kız derdindeler kaldıramıyor guzel kadını.. Beceremezler sadakati 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. Yalan söyleyemediği için devam ediyor bunu yapar ama her erkek aynı değil tabiki 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. Beyinsiz demeyelimde tecrübesiz diyelim belki ilk defa böyle bir şey yaptığı için yapamamış olabilir 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl canım herkes senin kadar zeki olamıyor ne yapsın ahaah 0 0 Yorumla
bLackbLoad Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben bişi yapmadım 3 harfliler açtı haberim yok, hele de bi niye açtın 0 0 Yorumla
volkan889 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ne yapalım bazıları kullanmaya gerek duymuyor öylece yaşıyor 0 0 Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Neden yapmış bunu peki? 0 3 Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Dolu dolu söyledin 😀 o zaman sepetleme vakti gelmiş.. salla gitsin 😉 Yorumla Soran +1 yıl Henüz gelmedi o vakit, daha yaşayacakları var😊 Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Yine sen zararlı çıkmada 😉😀 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu, kasımlar için de geçerli.Biliyorsun dimi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkekler bazıları işte vasat Bı kız derdindeler kaldıramıyor guzel kadını.. Beceremezler sadakati
Yalan söyleyemediği için devam ediyor bunu yapar ama her erkek aynı değil tabiki
Beyinsiz demeyelimde tecrübesiz diyelim belki ilk defa böyle bir şey yaptığı için yapamamış olabilir
canım herkes senin kadar zeki olamıyor ne yapsın ahaah
Ben bişi yapmadım 3 harfliler açtı haberim yok, hele de bi niye açtın
Ne yapalım bazıları kullanmaya gerek duymuyor öylece yaşıyor
Neden yapmış bunu peki?
Dolu dolu söyledin 😀 o zaman sepetleme vakti gelmiş.. salla gitsin 😉
Henüz gelmedi o vakit, daha yaşayacakları var😊
Yine sen zararlı çıkmada 😉😀
Bu, kasımlar için de geçerli.
Biliyorsun dimi
oyle yalancılar
daha kıymetli