İnternet & Teknoloji En son gelen mesajı bizimle paylaşır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor En son kimden ne mesaji aldınız? Güncellemeler+1 yıl Resimli yalan söyleyen olmasın Güncellemeler+1 yıl Guncel En son gelen mesajı bizimle paylaşır mısınız? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Eşim atmış onu atamam 😂😂 burdan biri yazmış değişik misin diye 0 0 Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşıma film önermiştim izledin mi diye sordum dün o da yok knk daha izlemedim yazmış 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 351 cevap paylaştı. Bişi sorcam😀😀😀🙏 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. İş gurubundan 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazılı mı :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eşim atmış onu atamam 😂😂 burdan biri yazmış değişik misin diye
Arkadaşıma film önermiştim izledin mi diye sordum dün o da yok knk daha izlemedim yazmış
upslut önerdi. Merak ettim googledan arattım ben şok:😲
ablam yine rahatsızlandığını yazmış
Kimseden mesaj almadım
Tamam baboş uzulme olur mu
Yazarım
Mesajını aldım
Sanane :)
Paylasmam
Bişi sorcam😀😀😀🙏
detayları burdan yazamam 🤣
İş gurubundan
Yazılı mı :D