Eskiden muhafazakar kızlar yapardı şimdi bazı erkeklerde koymuş. Tamamen egoist olduklarını düşünüyorum. Saçmalık. :D

Eskiden muhafazakar kızlar yapardı şimdi bazı erkeklerde koymuş. Tamamen egoist olduklarını düşünüyorum. Saçmalık. :D

Kendi kararları. belki konuşmak istemiyorlardır ya da çok mesaj geldiği için kapatmak istiyor da olabilirler. yani bence tamamen kişisel bir tercih. tabi ki Bunu yazıp herkese mesaj gönderenleri kast etmiyorum. onlar genelde birazda reklam yapıyorlar yani iki yüzlülük gibi de denebilir. çünkü bu zamanda zaten hiç tanımadığı kişilere aşırı mesaj atan insanlar var. aynı şekilde mesaj kutularını da kapatabilirler bununla birlikte. bazıları egoist de oluyor tabi ki yani bana çok mesaj atılıyor bakın demek gibi.
O tamamen reklam. Bana çok mesaj atan var size mi kaldım algısı yaratmaya çalışan kişilerin, kendini piyasaya sürme şekli. Ben o tarz insanların aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Bak evlidir, sevgilisi vardır. Profilinde belirtmiştir no dm demiştir. Buna okeyim. Bu doğal olması gereken. Bekar insanın bunu yapması bomboş bir hareket
Cevap
7Cevap
Cok iticiler kendilerni dünya güzeli saniyolar ayarlardan kapat kimse yazmasin ezikler
Ne kadarda önyargılı yorumlar. Kimisi sevmiyordur dm olayını olabilir.
Bunu ayarlardan. Kapatabiliyorsun cicim
Benim ki zaten kapalı bebeğim 😂
Bide bazisina dm den mesaj atiyolar naslsn diyor
Sanane diyor
Sonra bana yazma falan uff ergen misn kendini bulunmaz saniyolar
İyide bunun benle ne alakası var 😀
Mesela benim instagramım var takip edilmek istemiyorum. Mesaj atılsın istemiyorum. Çok önemli bir şey olsa zaten ben onlara ulaşırım.
Uf küstüm bana hak vermiyon
Tamam küsme sen haklısın 😂
Haklı olduğun konu varda. Birisi dm atmayın diyorsa ilgi istiyor ya da ne biliyim egodan kaynaklı olmaya bilir. Olur ya birilerine kızmış , küsmüştür, saçma sapan muhabbetlere girmek istemiyordur
Evt jfnf
Bana dm atmayın, çünkü atarsanız düşerim kafası
"Ben farklı ve ulaşılmazım" çabası, asla merak uyandırmaz bu tipler..
Herkese açmış mesajlarını ama oraya dm atmayın yazıyor 😂😂😂😂
Dm den konuşmayı sevmediklerini düşünüyorum.
Kendilerini bir şey sanıyorlar.
Dm atılmaması gerektiğini.😅
Akademisyen kafalılar
Hiç bişey düşünmüyorum herkes istediğini yazabilir
Aşırı cringe geliyor.
Belki iletişime geçmek istemiyorlardır
İstemem yan cebime
ilgi 0rospusu
aşırı komik
ilgi arsizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?