Kız olduğumdan tek internet kafeye oyun oynamaya gitmeye utanıyorum sizce normal bir şey mi? Utanmam saçma mı?

Kız olduğumdan tek internet kafeye oyun oynamaya gitmeye utanıyorum sizce normal bir şey mi? Utanmam saçma mı?
Bugün Diyarbakır sur içinde bir İnternet kafeye gittim. İşimi yaptım ayaküstü sohbet ettim çıktım 😊 oyun oynamak için çekinirdim tabii ama iş için bi sıkıntı duymadım 😊 çok da işime yaradı iyi ki gitmişim
Sadece alışkın değilsin. Ayrıca Net kafe kültürü biraz geride kaldı. Daha prof hazırlanmış oyun mekanları var. Amacın oyun ise oralara git. Sadece internet ise evde de bunu gerçekleştirebilirsin. Alışınca normal gelmeye başlar. Erkek bile olsa varsa giden arkadaşların önce onlarla git sonra alışırsın.
Ben giderdim, kapşonlu montu çekerdim üstüme anlamasınlar diye. Tabi şimdi ortam nasıl bilmiyorum ama benim zamanımda yadırgadıkları için mecbur gizlenirdim
Normal değil. Utanma istediğin gibi git. Erkekler nasıl rahatsa sende rahat ol. Utanma...
Cevap
41Cevap
Normal değil yani kız olsanız da gidebilirsiniz
Gitme ki zaten ne işin var kafede, evlerdeki bilgisayarlar kafedekilerden daha üstün artık, internet bağlantısı da öyle. Yok arkadaşlarımla desen o da yok zaten tek gidiyosun, ama ne yani. Evde laptopta bilgisayarda, telefonda oyna bence.
Utanılacak bir şey değil bence.
Sonuç olarak bayanlar giremez diye bir kanun yok.
Girebilirsiniz ama girmeden önce içeriye bir bakın öyle girin.
İçerdeki ortamdan rahatsız olursunuz belki.
Boşu boşuna paran gitmesin.
Utanman saçma niye sadece erkeklere özgü olan ne yapılıyor internet kafede he benim dönemimde CS, age of gibi oyunlar oynadığımız için küfür çok dönüyordu, ama sadece kadınlara özel internet cafeler de var
Ama şimdi o kadar kişinin içinde de pişlesir erkekler siz toplu kiz grubu olarak bir yere gidin derim daha sağlıklı olur
İnternet kafe mi kaldı. "1 TL'si olan herkes internete gidiyor" espirisi bile kalmadı :d
Kızların ve erkeklerin takıldığı internet cafelerde mevcuttur.
cut.
Sırf erkeklerin takıldığı internet cafelere gitme😅modern büyük gelişmiş internet cafeler de kızlar daha çok var
Utanacak bir şey yok aslında ama madem iyi hissetmiyorsun utanıyorsun, boş ver gitme o zaman. Hem yaş 22 yazıyor, artık kocaman kız olmuşsun, ne yapacaksın büyük çaplı oyunları falan, telefonunda ki imkana göre oyun oyna sende :)
Sıradan bir durum değil, internet kafenin kapısından girince her taraftan erkek kokusu ve buna eşlik eden küfür sesleri geliyor
Bende de vardı eskiden o sanki sikcekler diye korkardım 🤣
:D öyle bir gir ki mekana erkekliklerinden şüphe etsinler ahsh Keyifli geceler..
saçma, utanmanı gerektirecek bir durum da yok
Utanmaya gerek yok ama aşırı rahatsiz olursun yüzde 99 erkek zaten rahatszi bile ederler seni
Bence internet cafede bir kızın olması orayı güzelleştirir, müşteriler memnun olur
Çoğu kişi öyle düşünüyor ama kızlar da gidebilir gayet
Bence utanman saçma en yakın kız arkadaşımla arada gidiyoruz evime davet etmediğimden hahahah
Haklısın. Lisedeyken ödevim vardı çıktı alacaktım utana sıkıla gittim.
Utanman değil de o kadar erkeğin arasında gidip oyun oynaman saçma.
Genelde erkeklerin olduğu yerlere gitmek kızları utandırir normaldir
Utanma neden utanıyosun bu zamanda bir kızın internet kafeye gitmesi çok normal.
İnternet kafe kaldıysa git tabiki köylük bir alanda değilsen. Eskiden internet kafeler çok yayginken kızlarda kafelere gelip chat yaparlardı.
Biz kız arkadaşlarımla gidiyoruz ama tek de gidebilirsin, çekinmene gerek yok. Ya da alışana kadar bir arkadaşınla gitmeyi deneyebilirsin.
Yani ben edirnedeyken internet kafelerde kizlar da vardı gsripsenmiyordu ama böyle mahalle şeyi olunca ful erkek garipsenebilir
Yok utanma sonuçta para vereceksin oyuna ve kimse senin para verdiğin bir oyunu oynamak için
geldiğinde yargılamayacak. Kendini rahatlat lütfen bende aklımda böyle düşünüyordum.
gidip kahvehanede bile oturdugum oluyo neyinden utanicakmisiz
bir kız esporcu olsun nikahı basarım hemen
Olur olur nerdesiniz
internet kafe mi kaldı bu devirde
Kendine bi erkek kanka bul onla git
Gel beraber gidelim oynayalım :)
Normal değil ben giderim oyun oynamayı bilseydim
Gitme o zaman çokta gerekli değil
Neden utanıyorsun git oyna oyununu😂
Utanmana gerek yok gir oyununu oyna keyfini çıkar
Merak etme git kimse seni rahatsız etmez
Saçma tabi ki. Utanılacak bir şey yok
Erkek kankan yok mu onla git
Kız mısın sen? Bence değilsin
Kadın olmayı bekle o zaman.
Biz arkadaşlarla ergen zamanlarımızda giderdik
Senin pc yok mu
Haklisin, bazisi yuksek ssitem isteyebiliyor. Belki sevgilinle gitmelisin ama yok sanirim. Lac yasindasin?
Diğer sorun kaldırıldı cevap vereyim mi
Mesaj atar mısın
Şimdi burdan yazmayım görüş de kaldırılır
Fake Instagram kullanıyor musun
Bende yazamıyorum puan yetmiyor
?
Saçma :D
Normaldir
Full erkek olduğu için çok normal aşkım
Türkiye de normal
Saçma
anormal