İnternet & Teknoloji Telefonumun ön kamerasındada niye yeşil nokta var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Önceden yoktu niye var nasıl geçer Güncellemeler+1 yıl Nasıl düzeltebilirim Telefonumun ön kamerasındada niye yeşil nokta var? Cevapla Telefon Soruları Kamera Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Telefonun kamera ayarlarını sıfırlamayı deneyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Kameranin kullanildigini gosteriyor o 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla vitalife +1 yıl Her hangi bir uygulama kamerayi kullanirsa gorelim diye. Mikrofonunki de turuncu Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kurtulabilirim Yorumla vitalife +1 yıl Kurtulamazsin Yorumla Soran +1 yıl Bişey olur mu böyle dursa Yorumla vitalife +1 yıl Yoo iphonlae oyle Yorumla Soran +1 yıl Benim ki iPhone değil Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ben ön kamerayı kullansam nolur Yorumla vitalife +1 yıl Adroidde de var;dir. google abir bak Yorumla Soran +1 yıl Baktım da Yorumla Soran +1 yıl Sizin dediğiniz gibi diyor Yorumla Soran +1 yıl Nasıl düzelir Yorumla vitalife +1 yıl Duzelmez iste. Istemedigin bir uygulama kamerana erisirse haberin olsun diye var o Yorumla Soran +1 yıl Peki tehlikeli mi zararı olur mu Yorumla vitalife +1 yıl Yoo Yorumla Soran +1 yıl Zaten telefonu yamuk falan tutarsam gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Lambanın altında durunca oluyor Yorumla
AkhilleusunTendonu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl uzaylılar kaçırmış telfonunu 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sana telefon alacam yeşil noktasız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefonun kamera ayarlarını sıfırlamayı deneyin
Teşekkür ederim
Kameranin kullanildigini gosteriyor o
Nasıl yani
Her hangi bir uygulama kamerayi kullanirsa gorelim diye. Mikrofonunki de turuncu
Nasıl kurtulabilirim
Kurtulamazsin
Bişey olur mu böyle dursa
Yoo iphonlae oyle
Benim ki iPhone değil
Şimdi ben ön kamerayı kullansam nolur
Adroidde de var;dir. google abir bak
Baktım da
Sizin dediğiniz gibi diyor
Nasıl düzelir
Duzelmez iste. Istemedigin bir uygulama kamerana erisirse haberin olsun diye var o
Peki tehlikeli mi zararı olur mu
Yoo
Zaten telefonu yamuk falan tutarsam gözüküyor
Lambanın altında durunca oluyor
uzaylılar kaçırmış telfonunu
Sana telefon alacam yeşil noktasız
Git telefoncuya