İnternet & Teknoloji Sosyal medyadan en uzun ne kadar ayrı kalabilirsiniz? arield Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagram, Twitter, YouTube, snapchat. VsEn uzun ayrık kalma süreniz ne olur Güncellemeler+1 yıl Cevap yazar mısınız 😜 Sosyal medyadan en uzun ne kadar ayrı kalabilirsiniz? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları SnapChat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnstagram kullanmıyorum.. işim gereği twitter kullanıyorum.. 1 3 Yorumla arield +1 yıl Onu da gergin sanırım Yorumla arield +1 yıl Hergün Yorumla bunickonsekizharfli +1 yıl Günde 10 kez garanti giriyorum.. takip etmem gereken işlerden dolayı. Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. 4 5 saat kalırım belki 1 2 Yorumla arield +1 yıl Bende 1-2 hafta dersin diye bekliyordum Yorumla DorothyBabe +1 yıl Ay yok yapamam ajdjsj Yorumla
nankörealerjilii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl Bir kaç gün kalabilirim 1 1 Yorumla arield +1 yıl İyiymiş Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her yeri salarım da discorddan vazgeçemiyorum 1 3 Yorumla arield +1 yıl Neden Yorumla NoiseMan +1 yıl En çok orada vakit geçiriyorum. İş yapacaksam işime yardımcı olabilecek insanlar var. Oyun oynayacaksam birilerini bulup beraber giriyorum vs. Yorumla arield +1 yıl Hiç kullanmadım Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 15 gün 1 2 Yorumla arield +1 yıl Denediniz mi Yorumla YourCall +1 yıl Evet denediğim için net sayı verebildim Yorumla
SilverBloomer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1 sene kalabilirim 1 1 Yorumla arield +1 yıl İnanmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnstagram kullanmıyorum.. işim gereği twitter kullanıyorum..
Onu da gergin sanırım
Hergün
Günde 10 kez garanti giriyorum.. takip etmem gereken işlerden dolayı.
4 5 saat kalırım belki
Bende 1-2 hafta dersin diye bekliyordum
Ay yok yapamam ajdjsj
Bir kaç gün kalabilirim
İyiymiş
Her yeri salarım da discorddan vazgeçemiyorum
Neden
En çok orada vakit geçiriyorum. İş yapacaksam işime yardımcı olabilecek insanlar var. Oyun oynayacaksam birilerini bulup beraber giriyorum vs.
Hiç kullanmadım
15 gün
Denediniz mi
Evet denediğim için net sayı verebildim
1 sene kalabilirim
İnanmam
8 saat da meçbur kalıyorum