Merhaba herkese. Şu anki kullandığım telefonum 3 senelik ama hala taş gibi. Kendi video uygulamasında güzel kayıt yaparken sosyal medya uygulamalarında çektiğim videolar s3 mini ile çekmiş gibi çıkıyor. Çünkü telefonumda ois yok. EIS var ama kendi uygulamasında çekersem var. Benim için önemi ise konsere gitmeyi çok seviyorum ve video çekip medyaya yüklüyorum. Hele ki sahneye uzaksam bayağı kötü çekiyor. Bana ois olan ama pahalı olmayan bir telefon önerebilir misiniz? Öğrenciyim çünkü belki 1 sene sonra falan alıcam 😂 şimdiden teşekkür
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendim baktım her sitede farklı yaziyor ondan sordum
Optik görüntü sabitleyici bulunan telefon önerisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu merak ettim. Dursun yorumum, belki biri yazar da görürürüm.
İkinci el olur mu sıfır mı lazım
İkinci el olur ama kullanım durumuna bağlı.
Kaçak tavsiye ederim hem uygun fiyatlı oluyorlar hemde güçlü cıhazlar var 6 bin 7 bin civarında
Abi onunda açtırmayla uğraşması var. Biliyorum arkadaşlarımdan kaçak alanlar var ciddi oranda düşük fiyatlı aldılar.
Ama sen asıl neden benim yeni telefon almak istediğimi anladın değil mi? Ois için.
Evet ois için istiyorsun video da titreşim olmuyor diye.
O zaman sana tavsiyem Samsung A52 veya A52S alman olur
10 bin fiyat bu telefonlara çok işte bu yüzden kaçak al 6 bine mi 11T pro al
Abi peki bu kaçak telefonları tamamen açtıramıyor muyuz?
Tamamen açılıyor kanka işte IMEI çaktırıyorsun başka telefonun ımeisini sonsuza kadar kullan telefonu
Abi imei çakmak falan çok anlamıyorum ben de başka telefonun imeisini mi alıyoruz yani? Suç degil mi bu cahilim affet 😂
Suç 😅 ama yakalanılmıyor öyle her telefoncu yapıyor. Polis dur IMEI ne bakıcam demiyor 😅
Evet başka telefonun ama gidipte milletin ımeı sini alma. Eski dandik telefonun varsa onların ımei sini kullan
Hmm aklıma yattı bir yönden ama hemen yapamam zaten.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!