Arkadaşlar ses açma kapama tuşuna basınca bu çıkıyor reddettiğim zaman da telefonum donuyor kabul etsem bir sorun olur mu? Ve tekrar bu uyarı çıkmazsa ne yapmalıyım?
İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı.
Okunmuyor ama reddet kabul etme
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kabul ettim dün kabul etmeme rağmen sürekli çıktı hepsini kabul ettim sonra hata raporu oluşturuluyor dedi birkaç dosya indirdi telefona şu an çıkmıyor
O tür yazılar tehlikeli telefonundaki sosyal medya veya diğer şifrelerini alabiliyorlar. Sen anlamadan başka yere yönleniryorsun kapatsan da bilgiler anında gidebiliyor.
Genelde casus yazılım vs yüklersen oluyormuş, onlar varsa sil ya da fabrika ayarlarına dön. Aslında fazlada sorun yokmuş ama her ses tuşuna basıldığında geliyormuş. Yazılım hatasıda olabilrimiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okunmuyor ama reddet kabul etme
Kabul ettim dün kabul etmeme rağmen sürekli çıktı hepsini kabul ettim sonra hata raporu oluşturuluyor dedi birkaç dosya indirdi telefona şu an çıkmıyor
O tür yazılar tehlikeli telefonundaki sosyal medya veya diğer şifrelerini alabiliyorlar. Sen anlamadan başka yere yönleniryorsun kapatsan da bilgiler anında gidebiliyor.
Altta Tekrar sorma işeretle ve reddet bas.
Kabul ettim bir şey olmadı zaten tekrar gösterme desem bile çıkıyor
O zaman bi yerlerde sorun var indirdiğin yüklediğin programlara bak. Gereksiz olanları sil
Telefon Xiaomi
Evet
Aslında apk falan da var ama onları daha önce de kullandım uzun süre bir sorun olmadı bence sorun oluyor da belli ettirmiyor
Genelde casus yazılım vs yüklersen oluyormuş, onlar varsa sil ya da fabrika ayarlarına dön. Aslında fazlada sorun yokmuş ama her ses tuşuna basıldığında geliyormuş. Yazılım hatasıda olabilrimiş.
Olabilir