Sen onu 2.5 yıl yap bir sorum da yaşanmış bir olayı açıklamıştım. Kayıtlara geçmiş bir olay bir kişi ölmüş kadın komşuları tarafından bile fark edilmemiş TV karşısında ölmüş 2 yıldan fazla geçmiş fark edilmesi.
Bu açıdan da düşün yalnız başına ölmek bazen iyi değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Senin kararın bence. ben arada kullanıyorum ama sıkıcı bir yer belki sen seversin
Çok sıkıcı benim psikolojimi bozuyor 😒
O zaman kalsın gerek yok :)
Bence de
söylediklerin için pek de kullanmaya gerek yok gibi tabi tercih senin
Zaten niyetim yok amaç eğlenmek
Trolle milleti o zaman aç bir hesap :D
Uğraşamam burada takılmak yeterli 😂
burada daha çok malzeme var zaten :D
Doğru sjsjsj
İyi Ksler Frenchh
Tenk yuuu :)
Burada daha fazla kısmetin var hem hikaye özellide var sorular hikaye şeklinde yukarıda görünüyor.
Orası çok sıkıcı hep aynı şeyler tiktoktan alıp oraya oradan alıp tiktoka koyuyorlar
Ben burdan da giderim yakında 😒
Ama ama ama 🥺😥😥😥 yapma bu kötülüğü bize.
Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden,
sonra polise derim öldürmüş masumları
https://youtu. be/TbqO84SMhjI
Nil'de böyle diyor şarkısında gitme sana gelsin.
İnstagram'dan kısmetim açılacağına, 70 yaşımda evimde yalnız başıma ölüp, 3 hafta sonra komşularım tarafından bulunmayı yeğlerim ^^
Harika 😂
Sen onu 2.5 yıl yap bir sorum da yaşanmış bir olayı açıklamıştım. Kayıtlara geçmiş bir olay bir kişi ölmüş kadın komşuları tarafından bile fark edilmemiş TV karşısında ölmüş 2 yıldan fazla geçmiş fark edilmesi.
Bu açıdan da düşün yalnız başına ölmek bazen iyi değildir.
Kullanmak istiyorsan kullan biz mi karar vereceğiz ne yapacağına kendi aklın fikrin yokmu ağa
Sakin ol reis
Yani tercih meselesi tabii ki ama bazen faydalı olabiliyor Ben mesela Facebook kullanmıyorum ama Instagram kullanıyorum
Sen bilirsin sana kalmış. 😂 Kısmetse olur programına da katıl bari fkdkdk
Iyyyy hayır
Ahahaha
Sen çok takıntılı sınırları olan birisin instagram kullansan bile nasibini bulamazsın.
Senle tanışmıyoruz bile nerden çıkardın
Tanışmamıza gerek yok görüşlerin, soruların önüme geliyor bakıyorum. Bunlar tabii şahsi düşüncem.
Haklısın
Sen açma instegram falan trollerinle ünlü falan olursun bizi de tanımazsın sonra
Kullan kullan. Sana komik videolar atarım 😂
Bende kullanmıyorum. Gereksiz bir uygulama bana göre. Sen bilirsin istiyorsan kullan.
kullanıp kullanmaman tercih meselesi ayrıca kısmetlerin burada da çıkar tasalanma :)
Çok gerekli bir platform değil ama yinede sana kalmış.
Bende kullanmıyorum ya 🤔 çok eski bir hesabım var girmiyorum Bayadır takipçim falan da yoktu zaten 😂
Kısmet artık kahvede değil sosyal medyada çıkıyor gibi. 😃
en son bıraktığımda ergen mizahları döndüğü için 3 yıldır falan aktif kullanmıyorum, bir şey de kaybetmedim bence :D
Kullanmayan kız evlenilcek kızdır ztn 😀
Haydaaaa 😂
Ben kullanmıyorum tercihen sen mutluysan devam et :)
Kullanma hep döt resmi var 😄
Döt mü? En sevdiğim sjdjskdjmsosmsksöa
boş ver kullanmamak daha güzel az insan çok huzur
Ahaha kullan takipleşiriz 😅
Öyle çok şey oluyor ki sana sıra gelmez
kullan kullan :D
kullan bence
Bende kullanmıyorum
Aç takipleşelim
Püğ gavur
sen bilirsin
Nasıl istiyorsan