- Master Yaş: 22 , eig 99%1 ay
26-28 Kasım Black Friday günlerine özel net %30 indirim. ama benim için aslında pek fark etmiyor sırf indirim olduğu için alışveriş yapan birisi değilim. bu yüzden aslında benim alış verişe ihtiyaç duyduğum biranda indirim denk gelmesi çok daha güzel oluyor benim için. bu yüzden aslında yazların başı ve kışların başı indirim çok daha mantıklı oluyor benim için. eğer yeni bir mağaza keşfettiysem Yeni üyelere özel anında 150 TL indirim kuponu da mantıklı olabilir benim için. ama bunun dışında en sevdiğim ya da bana mantıklı gelen seçenek Black Friday günlerine özel net %30 indirim.
En İyi Görüşler
İnternet & Teknoloji konusunda 469 görüş paylaştı. Bana bunların hiç biri cazip gelmiyor. Neden fırsatlar için bu kadar zorluyorlar. Black fridayde yok öyle zorlamalar ama onun da gerçek olduğuna inanmıyorum. Normalde ederi olan fiyatı arttırıp Black fridayde normal ederi fiyatına düşürüp indirim diyorlar. Yemiyorum artık bunları. Ama diğer türlü de hep pahalı alacağız. O yüzden yemesem de Black friday gibi günlerde alıyorum yani 🙄😒 Halkı çaresiz bırakıyorlar.
O yüzden diğer seçeneklerdense Black friday günleri olan fırsat daha (cazip değil) mantıklı geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
- Xper 4 Yaş: 33 , eig 95%1 ay
Yeni üyelere 150TL indirim diyor. 150TL’ye bir şey alırsam yani beleşe gelecek? Neden olmasın? 😂
BeğenSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla 10 yorumu gör- 1 ay
Bence bu reklam en güzel reklam hanımefendi
https://youtu.be/Z1HSrKGqxc4 - 1 ay
Süper bir reklam bu, ihtiyacım yok ama almak istiyorum 😂 profil resmin beni güldürdü 🤣
- 1 ay
Neden ki hanımefendi 🙂
- 1 ay
İkimiz de dürbünden bakıyoruz da ondan.
- 1 ay
Aşk tesadüfleri sever hanımefendi 🙂 ben Konya'yı seyrediyorum siz?
- 1 ay
İstanbul ☺️
- 1 ay
Hım güzel 🙂
- 1 ay
Olur mu dersin?
- 1 ay
Ne olur mu?
- 1 ay
Ne bileyim..
- Xper 6 Yaş: 23 , eig 90%1 ay
Hallo,
İlk seçenek 😌
Danke schön.BeğenSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla - Xper 3 Yaş: 221 ay
Hem üye olacağım hem de üye alıp 150 TL indirim kazanacağım sırf 150 TL indirim kazanmak için bile iyi olurum siteye ya da nereden alışveriş yapacaksan
BeğenSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla - Xper 7 Yaş: 34 , eig 100%1 ay
Bütün şıkların bulunduğu bir indirim 😬😀
BeğenSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla Aslında bu soruyu en güzel bayanlar cevaplar
BeğenSevdim