Soru şu amerikadan bir iphone gelecek ancak fiziki olarak elime gelmeden orada satın alınır alınmaz bana imei numarasını gönderseler ben e devletten kayıt yaptırabilir miyim yoksa illa telefonun kendisinin de gelmesi gerekli mi. Ben kaydı şimdi yaptırmak istiyorum ama telefon ocakta gelecek bana. Kayıt parasındaki artıştan yırtmak için böyle yapmam gerekiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Haydi bilen yok mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Amerika’dan kim getiriyorsa onun pasaportuna işler ve onun adına olan bi hat kullanırsın ve Ocak zammı geçmiş olsun
Benim pasaportuma kayıt olacak. Sene içerisinde zaten ben gidip gelmiştim. Getiren kişinin kayıt yaptırması zorunlu değil. Yanlış mı biliyorum
Getiren kişiye yapılıyor artık satışı engellemek için yani sizin gidip alıp gelmeniz lazım
Buna emin misiniz? Telefoncularda satılan telefonlar var pasaport kaydını siz yapacaksınız diyorlar. Bir de getirirken cebinde gelen telefon ne gümrüğe tabi ne de girişte bir yerde soruyorlar. Bu dediğiniz nasıl kontrol ediliyor
doğru değil bu bilgi. Teli kimin getirdiğinin bir önemi yok. Kutusunda getirilmedikçe.
Getiren kişinin üzerine hatla açılabiliyor ancak.
Getiren kişinin hattı mı yoksa kayıt kimin pasaportuna yapılacaksa hat da onun mu olmalı. Eğer öyle ise hat benim pasaport benim sadece telefonu arkadaşım cebinde getirecek.
Kimin pasoportuna kayıt yapılacaksa onun hattıyla 3 sene kullanılması gerekli yeni sisteme göre.
evet onu biliyorum o sorun değil zaten 14 alacağım kullanırım 3 sene. Ama kayıt için telefon oradayken imei numarasını gönderseler yeterli mi soru bu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!