İnternet & Teknoloji 1 ay Tanışma uygulama isimlerini söyler misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bir tane vardı kimin yazdığı belli olmayan , fakelerle dolu bir yer neydi ismi Tanışma uygulama isimlerini söyler misiniz? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 25 , eig 57% 1 ay C2 hala kullanan vardır da hep erkek ya hiç girmiyorum kadında kalmadı galiba orada varsa helal olsun 0 0 Yorumla
David-Gloria Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Telegram? Sapıkların cenneti oraya gidip canım eğlenebilirsin. Harbi canım hesap açıp trollemiştim Kgmtşhşşdğv 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 99% 1 ay connected2. me'yi diyosun galiba 0 3 Yorumla Soran 1 ay Evet hala var mı o Yorumla Concorrdia 1 ay bilmem vardır herhalde Yorumla Medyaluna 1 ay Var var, çok da iyi :) Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 32 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 473 görüş paylaştı. Omegle mi 😃 o dediğin 0 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eig 100% 1 ay C2 mi 0 3 Yorumla David-Gloria 1 ay Dayı 106 ne KVÖRŞHEŞŞCSŞ Yorumla Soran 1 ay @David-Gloria c2 saçmalığı hâlâ var mı Yorumla David-Gloria 1 ay Bilmiyorum leydi, hiç kullanmadım. Şahsen realist insanım. Ne yapacaksın ki bunu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
C2 hala kullanan vardır da hep erkek ya hiç girmiyorum kadında kalmadı galiba orada varsa helal olsun
Telegram? Sapıkların cenneti oraya gidip canım eğlenebilirsin. Harbi canım hesap açıp trollemiştim Kgmtşhşşdğv
connected2. me'yi diyosun galiba
Evet hala var mı o
bilmem vardır herhalde
Var var, çok da iyi :)
Omegle mi 😃 o dediğin
Öyle sitileri bilmem ben 😄
Ne yapmak istiyorsun ki
C2 🤠
C2 mi
Dayı 106 ne KVÖRŞHEŞŞCSŞ
@David-Gloria c2 saçmalığı hâlâ var mı
Bilmiyorum leydi, hiç kullanmadım. Şahsen realist insanım. Ne yapacaksın ki bunu?
C2 var
Connected mi
Hala var mı o saçmalık
Burdan alaşımı var
connected mi djdjd
Hala var mı o saçmalık