İnternet & Teknoloji Arkadaşlar bu cihaz ne işe yarıyor . ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arabaya ekranlı büyük teyp aldım böyle bişi cıktı teybı bagladık bu kaldı. gps yazıyor bunun mantıgı ne bilen var mı nasıl işlediğini Arkadaşlar bu cihaz ne işe yarıyor . ? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Üzerinde ne olduğu yazıyor zaten GPS bu. Navigasyon için. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl reis nası işletiriz bunu Yorumla Oenomauss +1 yıl Aldığın teybe takıyorsun öyle işliyor Yorumla Soran +1 yıl araba çalındıgında bunlamı bulucaz . o işe mi yarıyor . yoksa konumumu mu gösteriyor ? Yorumla Oenomauss +1 yıl Hayır adres yazıp gideceğin zaman senin konumunu tespit edip ekrana yansırıyor. Ekranda ilerleyen ok işaretini veren cihaz bu işte. Yorumla Soran +1 yıl hic isime yaramaz a koim. ben tele yaziyom goturuyo baskan🤣 Yorumla Oenomauss +1 yıl Arabanın navigasyonu başkadır ama ☺️ dene bence Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Konum degil mi bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sen niye bana soruyon olm :DDD Yorumla Simurg_4 +1 yıl 😀😀 hiç gormedim ki Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. navigasyon için GPS takip cihazı 0 5 Yorumla hayletdayi +1 yıl GPS anteni Yorumla Soran +1 yıl reis nası işletiriz bunu Yorumla hayletdayi +1 yıl Cihaza bağılıcan Yorumla hayletdayi +1 yıl Kablo ucunda vidalı soketi var. teyp arkasında Yorumla Soran +1 yıl Tamam yani bu araba çalındığında bulmamıza yarayan bir alet değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üzerinde ne olduğu yazıyor zaten GPS bu. Navigasyon için.
reis nası işletiriz bunu
Aldığın teybe takıyorsun öyle işliyor
araba çalındıgında bunlamı bulucaz . o işe mi yarıyor . yoksa konumumu mu gösteriyor ?
Hayır adres yazıp gideceğin zaman senin konumunu tespit edip ekrana yansırıyor. Ekranda ilerleyen ok işaretini veren cihaz bu işte.
hic isime yaramaz a koim. ben tele yaziyom goturuyo baskan🤣
Arabanın navigasyonu başkadır ama ☺️ dene bence
Konum degil mi bu
sen niye bana soruyon olm :DDD
😀😀 hiç gormedim ki
navigasyon için GPS takip cihazı
GPS anteni
reis nası işletiriz bunu
Cihaza bağılıcan
Kablo ucunda vidalı soketi var. teyp arkasında
Tamam yani bu araba çalındığında bulmamıza yarayan bir alet değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve