WD'nin 5TB'LIĞi 1.8bin
1 TB'ligi 700TL.
WD'nin 5TB'LIĞi 1.8bin
1 TB'ligi 700TL.
i ki adet almanı tavsiye ederim verilerini ikiye böl ziraa 5 tb hdd lerde sektör hatası ya da raw hatası verebiliyo o zaman hepsini kahbetme ihtimalin war.
teşekkür ler mantıklı
Görüş
11Görüş
5 TB yeri doldurabileceksen neden almayasın :D yani mantıklısı o olur.
Verilerin büyüklüğüne bağlı. Örneğin 5 TB bir tane alacağına, fiyatı da makul olmak şartıyla, 2 tane 2 TB alman daha faydalı olabilir. Böylece aynı datayı kopyalarsın, iki ayrı yerde yedeğin olmuş olur. Ama senin verilerin 5 TB yi dolduracak kadarsa, tek disk alman daha doğru olur.
Teşekkürler
Uzun zamandır https://www.hepsiburada.com/wd-black-p10-game-drive-2tb-2-5-tasinabilir-disk-wdba2w0020bbk-wesn-pm-HB00000TH385 kullanıyorum. 1 hafta önce yine aynısından aldım gayet memnunum.
2 ile 5 lik aynı fiyat?
Öyle bir şey mümkün değil yanlış bakıyorsundur. Bunun 5 tblığı 4.875 tl
Benim linklediğim ürün başka senin attığın başka ama evet senin attığın 5tb bununla aynı fiyatta garip :D Yalnız attığın ürün bir çok yerde farklı usb olarak görünüyor biri 3.0 yazmış biri 3.1 yazmış biri 3.2 yazmış sanki satılabilsin diye saçmalamışlar gibi bilemedim. 5 tb ayrıca çok fazla bozulursa uğraşılmaz. Benim dediğim ürünün kablo giriş çıkışı daha kaliteli, çalışırken sessiz ve hızlı.
Tamam:)
5 tb 1800 lira çok ucuz geldi büyük ihtimalle güvenlik diskidir ya da 5400 rpm'dir çok eskidir alacağınız hdd'nin 7200 rpm olmasına önem vererek 2 tane ayrı ayrı almanız daha mantıklı.
Amazon da WD nin baksana bi
Alacağınız HDD Harici mi? onlar o civarda var evet baktım ama onlar çok eski kaldı yani çok yavaşlar normal bilgisayarda anca veri saklamak için kullanabilirsiniz. dediğim gibi bilgisayarda kullanacaksanız en az 7200 rpm olmasına dikkat edin.
Bilgisayar da değil ya
Foto film için diyom
5tb olanı al daha uygun gözüküyor
sen dün hdd i yanan kızmısın yoksa , ram mem diyordun en son
Yok dün girmdm hiç
pardon biri hdd im yandı diyordu o yüzden sordum
Hmm
Ssd mi alacaksin yoksa hdd mi
Bilgisayar için değil
İçine foto film atmak icin
Bence yine de ssd al hdd resmen rezalet veri aktarmakta işkence
Senin arşivin 18 tb değil mi
nasıl ?
Öyle
Ne diyon
5 TB ne işine yaricak
Niye
Çöp ya
Niye peki
Neyi arşiv licenn
Foto
Bilgisayar bitiyo :)
400 lira için şey yapma 5 TB al
Para icjndl değil. Verileri bölmek mantıklı değil mi
o açıdan diyorsan 5 TB çok fazla 1 TB 2 tane yeter bölmek mantıklı kafam nedense SSD'ye gitti pardon :D
Okeys :)
Cok veri atacaksan 5 tb olur
Öyle de. Bozulursa 5 skinti.
çok pahalı
5 TB hard disk mi pahalı:)
Ucuz olan ı at merak ettm :)
Bu değil yahu. :) İçine foto film falan atmalik
En İyi Görüşler