Herkesin parası var bı benim yok diye ağlayacağım en sonunda 😢
1 ay
Arkadaşlar siz bu iPhone 13'leri 14'leri nasıl alabiliyorsunuz ya?

Çoğu kişi aslında para biriktirim alıyor ya da zaten bütçesel olarak yani maddi olarak iyi durumda oluyorlar. maalesef ben bir telefona o kadar para vermek istemezdim yani zaten çok uzun sürerdi almak ve piyasa da ki çoğu telefon da iphone kadar olmasa da aratmayacak şekilde kaliteli oluyor, Kredi çekip alıyor hata çoğu kişi.
Bilmiyorum ama küçüklüğümden beri para biriktirdim ve yeni bir telefonu öyle alabildim ben. Tabi ailemin de maddi desteği olmadı değil. Ama benimki son model bir telefon değil şükür. Iphone'u pek sevmiyorum da ¢
Nolcak canım bi böbrek parası kdjdkd
Bu gidişle organ kalmıcak
Görüş
13Görüş
Kaçakçılar yarı fiyatına satıyorlar mesela benim işyerinde var böyle bir kişi isteyene yarı fiyatına istediği telefonu getirtebiliyot
Kredi çekiyo millet neden olucak ben bu telefon olsyını hiç anlayamadım herkeste bi takıklık alt tarafı telefon yani kredi mi çekilir hahaha
Düzenli işin varsa çıkıyo ya da anne babadan çekiyolar yani 50binde verirler düz bi işin olsa da farketmez
Benimde yok ıphone 1 çıktı çıkalı hiç bir ıphone telefonunu satın almadım ful Android devam ettim
Yalnız değilsin demek kş
ben calisiyorum ama. alamiyirum o nasil bir lara enayilik ya
sen de mi calisiyorusn alin terine yazik o parnin orya verilmeisne ya
Valla kuzum 2 gün önce 13 aldım biraz ailem varlıklı ama ciddi anlamda pahalı yani keşke ucuz olsa da bu kullandığım telefon lux olmasa
Keşke
Benim param olsa da almam ben hala kaç yıl önce aldığım telefonu kullanıyorum.
50bin lira bi telefona vermek akıl işi degil aga kusura bakmayinda en@yilik
Ben 14ü kuzenime aldırdım :D
herkes asgari ücretli değil
13-14 beğenmedim kaba geldi 11 aldım
Ağlama baba parası kız :D
İlla ağlıycan yani
Almıyoruz, slak mıyız o kadar para verelim :D
Ben de 14 pro max var işim borsa
Herkesin parası yok
ağla
kullanan biri olarak söylüyorum inan o kadar mükk bir telefon değil almak için bu kadar üzülmene değmez
Yurtdışından
2100 lira pasaport kayıt
Evet
Alıp napcan bee
En İyi Görüş