İnternet & Teknoloji 1 ay Photoshop yapmayı bilen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ay lütfen lütfen biri yok mu Photoshop yapmayı bilen? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Azgınteke11 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay Grafikerim sayfama bırak ne çizilecek atarım müsait bir anda 0 0 Yorumla
swica Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eig 100% 1 ay Ücret karşılığı yapıyorum 0 1 Yorumla Soran 1 ay param olsa burayı mi yazarım mk hem küçük biseydi neysee Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 55 , eig 70% 1 ay var. ne öğrenmek istiyorsun 0 12 Yorumla Soran 1 ay yüzümü inceltsene Yorumla Soran 1 ay foto da yakın cekim büyük çıkmış Yorumla builder 1 ay yoksa doğru çıkmış da birini mi ikna edeceksin :) Yorumla builder 1 ay gönder fotoyu Yorumla Soran 1 ay burdan atılıyor mu Yorumla builder 1 ay mesajım açık mesaj olarak gönder Yorumla builder 1 ay bir upload sitesine yükle resmi. linkini bana gönder Yorumla Soran 1 ay ya valla xperim 3 değil sen yazsn bana Yorumla Soran 1 ay adım sudemutluolamıyor Yorumla builder 1 ay mesajın açık değil Yorumla builder 1 ay takip gönderdim kabul et ki mesaj yazayım Yorumla Soran 1 ay tamamdır Yorumla
Sebepsizcesine Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 ay fotoğrafçıyım. buyur 0 2 Yorumla Soran 1 ay lütfen bi foto çektim yakında cektimn diye tombik çıkmış inceltirmisin Yorumla Sebepsizcesine 1 ay kolay.. tkp e gel Yorumla
Raidenqw Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 ay Ufak tefek yapıyorum 0 7 Yorumla Soran 1 ay bana yapsana Yorumla Raidenqw 1 ay Yapalım bakalim Yorumla Soran 1 ay takip atiom mesaj atamiom ama ksjsjsn Yorumla Raidenqw 1 ay Bende aynı hsjsjs Yorumla Raidenqw 1 ay Raidenqwd yaz instadan bari ksks Yorumla Soran 1 ay snapden yazsammmm Yorumla Raidenqw 1 ay Yokki benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Grafikerim sayfama bırak ne çizilecek atarım müsait bir anda
Mobil applerle daha kolay yapabilirsin
Ücret karşılığı yapıyorum
param olsa burayı mi yazarım mk hem küçük biseydi neysee
var. ne öğrenmek istiyorsun
yüzümü inceltsene
foto da yakın cekim büyük çıkmış
yoksa doğru çıkmış da birini mi ikna edeceksin :)
gönder fotoyu
burdan atılıyor mu
mesajım açık mesaj olarak gönder
bir upload sitesine yükle resmi. linkini bana gönder
ya valla xperim 3 değil sen yazsn bana
adım sudemutluolamıyor
mesajın açık değil
takip gönderdim kabul et ki mesaj yazayım
tamamdır
fotoğrafçıyım. buyur
lütfen bi foto çektim yakında cektimn diye tombik çıkmış inceltirmisin
kolay.. tkp e gel