Instagram başta olmak üzere birçok yerde rastlamışsınızdır AI desteği ile varolmayan fotoğraflarınızı ortaya çıkartan bi uygulama var Lensa adında. Kendinize ait 20 adet fotoğrafı yüklüyorsunuz ve size 40, 60 ve 80₺ karşılığında birsürü fotoğraf veriyor. Görsellerin hepsi size ait ve uygulamanın tamamem kendisinin oluşturduğu görseller.
Ben biraz denemesini yaptım, beğendiğim birkaç portremi de buraya ekliyorum.
Sizce 80 lira (100 fotoğraf karşılığında) harcamam mantıklı mı olmuş? Siz olsanız verir misiniz buna bu parayı?
Son günlerde popüler olan Lensa uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz?
hayır ben sadece yüzümün sağdan soldan karşıdan görüntüsünü yükledim uygulama hiç varolmayan 100 adet fotoğrafımı oluşturdu değişik poz ve kıyafetlerle
valla ilk başta sırf merakımdan indirdim uygulamayı, biraz da tereddütüm vardı ama sonuçlar muazzam. oturup kendim çizsem veya photoshopta varolan fotoğrafa uğraşsam ancak bu kadar benzerdi
hayırlı olsun, müzik de güzel bi sanat ve beste önerisi yapabilen bi yazılım da vardı yakın zamanda duymuştum bi yerde. işimizi elimizden alacak bunlar var ya :D
Yaa teşekkür ederim profilindeki kemanlari gordugum için gitari soyledim kemanla arada kalmiştim dedim ben kemani ogrenemem o yuzden digerini aldim ve bence sizin işinizi alamazlar 🥲
hayatımda elime hiç keman almadım, başka müzik aleti de çalmıyorum; geçenlerde arkadaşın kemanını alıp arşe ile çok net bir iki akor bastım, arkadaşım "normalde kimse ses bile çıkaramaz git öğren" falan dedi gaza getirdi. başlasam mı diye düşünüyorum şu sıralar ama bu yaştan sonra da öğrenilir mi emin değilim
Şu bu yaştan sonra cümlelerini hiç sevmiyorum istediysen başla zamanin mekanin ne önemi var bi kez yaşiyoruz istedigimiz gibi yaşayalim ve lutfen hevesin varsa yap
Gereksiz olması bu yüzden bu fotoğraflar daha önce hiç varolmadı resim yeteneği iyi olan biri olarak aynılarını ben de çizebilirim max 1 günümü alır hem de emek olduğu için daha fazla beğeni de alır jdjdjfn
mesele birine çizdirmek değil ki. ailemde ben dahil çizim yeteneği olan beş altı kişi var, kuzenlerimden birisinin mesleği ise direkt ressamlık. zaten kendime ait birçok portre var bu şekilde. burada olay bi yazılımın bunu bu kadar gerçekçi ve kısa sürede başarabiliyor olması
evet, dünya kurtuluyor. ai, meta, gpt gibi kavramlarla ilintili böyle şeyler. daha geçenlerde birçok insandan daha tutarlı sohbetler edebilen bir bot yayınlandı mesela. teknolojik gelişmeleri bilip bilmeden b*klamak yerine biraz araştırsak mı acaba? zira şu anki tavrın matbaaya gavur icadı demek gibi bir şey oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence değişik ve iyi bir uygulamaya benziyor
Görseller gayet iyi, şimdi bunları uygulama mı oluşturdu yani senin böyle pozların yok muydu.
hayır ben sadece yüzümün sağdan soldan karşıdan görüntüsünü yükledim uygulama hiç varolmayan 100 adet fotoğrafımı oluşturdu değişik poz ve kıyafetlerle
Şahane o zaman dostum, en azından kadınlar üreticiyi zengin edebilir.
Kendin oldugunu soylemesen eski tarihlerden yaşayan birinin portresi diye duşunurdum
valla ilk başta sırf merakımdan indirdim uygulamayı, biraz da tereddütüm vardı ama sonuçlar muazzam. oturup kendim çizsem veya photoshopta varolan fotoğrafa uğraşsam ancak bu kadar benzerdi
Sjdhjdjdjjej bende denemek isterdimde para veremem çunku tüm parami gitara verdim 🥲
hayırlı olsun, müzik de güzel bi sanat ve beste önerisi yapabilen bi yazılım da vardı yakın zamanda duymuştum bi yerde. işimizi elimizden alacak bunlar var ya :D
Yaa teşekkür ederim profilindeki kemanlari gordugum için gitari soyledim kemanla arada kalmiştim dedim ben kemani ogrenemem o yuzden digerini aldim ve bence sizin işinizi alamazlar 🥲
hayatımda elime hiç keman almadım, başka müzik aleti de çalmıyorum; geçenlerde arkadaşın kemanını alıp arşe ile çok net bir iki akor bastım, arkadaşım "normalde kimse ses bile çıkaramaz git öğren" falan dedi gaza getirdi. başlasam mı diye düşünüyorum şu sıralar ama bu yaştan sonra da öğrenilir mi emin değilim
Şu bu yaştan sonra cümlelerini hiç sevmiyorum istediysen başla zamanin mekanin ne önemi var bi kez yaşiyoruz istedigimiz gibi yaşayalim ve lutfen hevesin varsa yap
yarın keman sipariş edeceğim, teşekkür ediyorum 😌 :D
Çok yakişicaktir eline
daha da gaza getiriyosun bak :D
😂😂😂 ben anlık bi hevesle aldim borca bile girdim pişman olur muyum bilmem
ilk iki ay pes etmezseniz devamı gelir diyo herkes, ben de bass gitar aldım çalmaya çalışıyorum bakalım daha pes etmedim
Ayyy iki ay mi ben bi haftada ogrenirim kafasindaydim zaten hiçbir şey kafamdaki gibi olmuyor ndjendmdjdn gitarda çok guzel kemannnda
günde 1 saat düzenli çalışarak iki ayda tatmin edici derecede çalabilirsin bence
şu an hangi parçalari çalabiliyorsun
bütün parçalara eşlik edebiliyorum, bas gitar ritim çalgısı olduğu için doğru ton ve akorlar ile kulağa hoş geliyor zaten
Hiç anlamamki 😂
iki ay sonra anlıyor olacaksın :D
Sen onu yaza kadar yap 😂
eh beş ay o zaman, o da olumlu
Biz plan yapariz da hayatin kendi planlarida var 😂
sen planını yap da hayata karşı en azından denedim dersin
Planladigim gibi olsaydi şu an gayette mutlu olurduk ya 😂
hayat hep mücadele, bunu kabullenip mücadeleyi olağan hale getirince de mutlu olmayı başarıyor insan
Siz daha iyi bilirsiniz tabi tecrubelerden diyelim
yaşlılığım yüzüme vuruldu
Yaa hayir ya ne yaşlisi allah aşkina fotoğrafta 25 bile duruyorsun
+4 yap onu
teşekkür ederim ama son iki aydır duyduğum en güzel şeyi söyledin hayat da sana güzellikler sunsun en az iki ay boyunca 😌
2 ay once daha guzelini mi duydun yani 😅
başak burcu musun? :D
Haha hayir soylemeyecegim anlarsin birazdan
çok iyi değilimdir bu konularda ama
Ben seninkini tahmin edeyim bence oğlak
senin şansın daha yüksek, profilim açıkta duruyo şu an :D
oğlak değil
Bakiyorum hemencik
lükse bak hemen girip öğrenecek... yazıyor mu hatırlamıy ama var mı buranın böyle özellikleri
Yok bulamadimda korku filminde basina bi iş geldi mi 😅
kurgu işi başıma kaldı, yapımcı kabus gibi akşam vakti arıyor her gün. çok doluyum o konuda çok
😂 en sevmedigim şey kurgulamak desem birde filmini izler miyim bilmem hahaha
ben kendim de izlemeyeceğim ki
Neden 😂
sevmiyorum korku filmi :D
Ben seviyorumda sonra bir kac ay aklimdan çikmiyor o yuzden izlemeyecem hem sevmiyorsun hemde oynuyorsun oda garip
oynamadım ya görüntü yönetmenliğini yaptım
Haaa soruyu eksik okumuşum demekki 😂
bu arada lütfen artık yorumdan konuşmayalım millet girip bakıyor buralara :D
Hiç duymadım ama ilgilenmiyorum.
Parayı yere atsan daha iyimis
sebep? bi yazılımın sıfırdan varolmayan görsel oluşturabiliyor olması ve kişiye birebir benzetebilmesi bugüne kadar yapılmamış bi şey
Gereksiz olması bu yüzden bu fotoğraflar daha önce hiç varolmadı resim yeteneği iyi olan biri olarak aynılarını ben de çizebilirim max 1 günümü alır hem de emek olduğu için daha fazla beğeni de alır jdjdjfn
mesele birine çizdirmek değil ki. ailemde ben dahil çizim yeteneği olan beş altı kişi var, kuzenlerimden birisinin mesleği ise direkt ressamlık. zaten kendime ait birçok portre var bu şekilde. burada olay bi yazılımın bunu bu kadar gerçekçi ve kısa sürede başarabiliyor olması
vay canına dünya kurtuldu bu buluş sayesinde
evet, dünya kurtuluyor. ai, meta, gpt gibi kavramlarla ilintili böyle şeyler. daha geçenlerde birçok insandan daha tutarlı sohbetler edebilen bir bot yayınlandı mesela. teknolojik gelişmeleri bilip bilmeden b*klamak yerine biraz araştırsak mı acaba? zira şu anki tavrın matbaaya gavur icadı demek gibi bir şey oluyor
Ben cok begendim 👍 guzel olmus kardesim
çok teşekkür ederim 😌