Ben laptopumu satacağım ama almak isteyen kişi bunun için kredi çekeceğini söyledi. Haliyle ben huylandım durumdan. Sizce benim için bir sorun olur mu?
1 ay
2. el ürün satarken nelere dikkat etmeliyiz?

Ben laptopumu satacağım ama almak isteyen kişi bunun için kredi çekeceğini söyledi. Haliyle ben huylandım durumdan. Sizce benim için bir sorun olur mu?
Urunu x TL karsiliginda sorunsuz teslim aldigina dair imzali bir yazi istemeniz ileride yasayabileceginiz herhangi bir soruna karsi kendinizi garanti altina almak anlaminda iyi olabilir. Her ihtimale karsi, diger turlu alicinin parayi nasil buldugu vs gibi konular ile ilgili size bir sorun olusturmaz.
Görüş
6Görüş
ne sorun olacak iş için alıyor demekki parasıda yok kredi çekecek millet aç tok göründüğüne bakmayın
Alacak kişini parası yoktur kredi çeker veya borç bulur, bu sizi niye ilgilendiriyor ki, Siz paranızı alın, ne yaparsa yapsın.
Niye huylandın senle alakası yok ki ister kredi çeker, ister birinden borç alır
Senin için niye olsun
kulanıla bilir olması
Hiç bişi olmaz
En İyi Görüşler