İnternet & Teknoloji 1 ay Neden başka cep degil? Kosavali1907 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar neden telefonu arka cebinde taşıyor Neden başka cep degil? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Nerde taşıyalım çanta ben kullanmıyorum sırt çantasında da telefon gitmez ön cepler malum küçücük elde de taşınmaz yani belli bir şey 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 24 1 ay Çanta kullanmaya üşenince sürekli elde de olmuyor, cebe atmak iyidir. Ben de yapıyorum bazen. 0 0 Yorumla
pentagram17 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eig 98% 1 ay Tek kızlar değil ve arka cep daha rahat oluyor 0 5 Yorumla ncwpnfpbwlncw 1 ay telefon çalınınca gelen pişmanlık hissi Yorumla pentagram17 1 ay Sıkıntı yapmıyorum tel 3 ayrı şifre ile korunuyor ayrıca konum takibi açık konum hiç bir şekilde kapanmıyor yazılım atılamiyor sadece açılıp parçalara ayırmaları gerekiyor Yorumla ncwpnfpbwlncw 1 ay tamam çaldır sen o zaman ahhaha yine de ne gerek var ama Yorumla pentagram17 1 ay Banka borsa kimlik cüzdanım her şeyim telim içinde calsalar telefona üzülmem sadece içindekileri geri yüklemek tam 3 günümü alır ona yanarım sadece Yorumla pentagram17 1 ay Numaramı taşıdım halen 2 gündür bununla uğraşıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Nerde taşıyalım çanta ben kullanmıyorum sırt çantasında da telefon gitmez ön cepler malum küçücük elde de taşınmaz yani belli bir şey
Çanta kullanmaya üşenince sürekli elde de olmuyor, cebe atmak iyidir. Ben de yapıyorum bazen.
Tek kızlar değil ve arka cep daha rahat oluyor
telefon çalınınca gelen pişmanlık hissi
Sıkıntı yapmıyorum tel 3 ayrı şifre ile korunuyor ayrıca konum takibi açık konum hiç bir şekilde kapanmıyor yazılım atılamiyor sadece açılıp parçalara ayırmaları gerekiyor
tamam çaldır sen o zaman ahhaha yine de ne gerek var ama
Banka borsa kimlik cüzdanım her şeyim telim içinde calsalar telefona üzülmem sadece içindekileri geri yüklemek tam 3 günümü alır ona yanarım sadece
Numaramı taşıdım halen 2 gündür bununla uğraşıyorum
Arka cep dar pantolon on cepler dar telefon büyük
Rahat oluyor çünkü
arkadan bakanları kameraya çekiyolar
Canları öyle istemiş