Ciddi anlamadım bu arada başka ne için kullanıyolar kii? Hatta ben vpnyi son 2 ay önce indirdim bi arkadaşım önerdi kız instaya giremedim diyince. Öyle bişeyin varlığını bile bilmiyordum
Ciddi olamazsın p*rno sitelerinin hemen hepsi ülkede yasak dolayısıyla böyle izliyor millet. Bunu bilmemek için ya çok temiz ya da yurt dışında yaşıyor olman gerek 😂
İnanıyorum neden inamıyayım ihtiyaç dediğim şey seks değil. Kastım tatmin olmak bunu da hiç yapmamış olsan bile vücut bunu otomatik olarak bir şekilde dışarı atıyor. Dolayısıyla kendin yapıp rahatlamak mantıklı bana göre 🤷♂️
Haklısın ama bu birebir olmuş bir şey sende de olsa en fazla kızlar arasında dedikodusu yapılır 😂 yüzüne vuracak halleri yok herhalde. En azından ben yapmazdım öyle bir şey.
Yapma ya bak sen : ) Benim işim yazmak Türkçe ve Edebiyat benim en değerli emtiyam. Sert ünsüzler diye bir olay var bildin mi hani fıstıkçı şahap falan : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
Ben erişim engeli olduğunda instagrama girmek için kullanıyorum başka amacı mı varmış ki
Hakikaten he hiç aklıma gelmedi bak bu. Başka bir amacımı var mı öyle bir amacı olduğunu senden öğrendi şu an bir çok kişi krkr
Doğrusu bu ama instagram falan girmek için mesela son olayda nwte erişim kısıtlanınca oradan girdim.
Gerçekten ilk defa vpn bu tarz gerçek bir ihtiyaç için kullanan birini duydum
Ciddi anlamadım bu arada başka ne için kullanıyolar kii? Hatta ben vpnyi son 2 ay önce indirdim bi arkadaşım önerdi kız instaya giremedim diyince. Öyle bişeyin varlığını bile bilmiyordum
p*rno seyretmek için tabii ki ya
Yok artık şu an duydum bende bunu.
Ciddi olamazsın p*rno sitelerinin hemen hepsi ülkede yasak dolayısıyla böyle izliyor millet. Bunu bilmemek için ya çok temiz ya da yurt dışında yaşıyor olman gerek 😂
Yurtdışında değilim de inan bilmiyordum bende uygulamayı kaldırayımda bari yanlış anlaşılmasın 40 yıl düşünsem akşıma gelmezsi heralde
Başkası hiçbir insanın aklına gelmez inan bana
Tuhaf
Asıl senin yaptığın tuhaf ya
Yahu neden tuhaf olsun bilmiyordum yani bu çok doğal
Bilmiyorsun onu anladık da hiç girip bir izleyeyim de mi demedin
Neden izliyim herkes izlemek zorunda veya istekli olmak zorunda değil ki. Aksine midemi bulandırır
Çok şaşırdım şu an gerçekten. İzlemek istekli olduğun anlamına gelmez ki bu bir ihtiyaç ve ihtiyacı gidermenin de bir kaç yolu var yalnızca 🤷♂️
O ihtiyaç dediğin şeyi hiçbir zaman yapmadım gerekte duymadım ister inan ister inanma ama doğrusu bu
İnanıyorum neden inamıyayım ihtiyaç dediğim şey seks değil. Kastım tatmin olmak bunu da hiç yapmamış olsan bile vücut bunu otomatik olarak bir şekilde dışarı atıyor. Dolayısıyla kendin yapıp rahatlamak mantıklı bana göre 🤷♂️
Senin düşüncen saygı duyarım
Yanlış anlamazsan bir şey soracağım denemek istemediğin için mi denemedin yoksa içinden mi gelmiyor
Gereksiz gördüğüm için
Saçma
Bir şeyin gerekli olup olmadığını anlamak için onu deneyimlemiş olmak gerekmez mi?
Bence gerekmiyor
Yanlış düşünüyorsun bence ya kızma ama bir kez olsun denemiş olsaydın böyle demezdin eminim
sana muhafazakar kendine değil demek ki 😂
Hakikaten ya bir de bana bi’ namuslu edebiyatı yapar aklın durur
deme şimdi namusludur belki.. vpn alt tarafı
Ya yerim öyle namusu ele verir talkımı kendi yutar salkımı ne güzel İstanbul be
😂😂 boş ver hacı
Çok bozuldum şu an djdj
Niye
Ne bileyim ya kıza bakış açım değişti artık o da gözümde abaza
Olabilir, herkeste var hormon ama irade aynı şekilde değil, o da insan bu kadar takılma.
Hormonlardan diyorsun yani ulan biz yakalansak vpn’le ne kadar ayıplanırız ya 😂
Haklısın ama bu birebir olmuş bir şey sende de olsa en fazla kızlar arasında dedikodusu yapılır 😂 yüzüne vuracak halleri yok herhalde. En azından ben yapmazdım öyle bir şey.
Yemin ederim vururlardı ya ve ben gidip millete bunun dedikodusunu da yapmıyorum kdjdj
yapma zaten lüzumsuz bir davranış olur, unut gitsin 🤪
Unutamam bundan sonra vpnle izlediğim şeylerin linkini ona da atacağım jejd
Hmm sen kızla konuşmak istiyosun anlaşıldı 😂
Saçmalama ya konuşmak istesem vpn’de izlediğim şeylerin linkini mi atarım allah aşkına 🤣
bilmem atan vardır illaki bu yoldan ilerlemek istiyosa
Bu yoldan ilerleyince konuşmuyorsun ama dkkd
ya kızın zevkini öğrenmek istiyosun fantezin var belki sapıksın me bileyim allah allah 😂
Ya kızın zevkini öğrenip napacağım o nasıl fantezi bu sekilde daha çok onun fantezilerini öğrenirim gibi duruyor hahah
dedim işte aynı sey😂 boş ver o zaman kardeşim yaa
Şu an beni şeytan dürtüyor bak gidip son aramalarına falan bakacağım yarın
Peki...
Şaka yapıyorum sapık mıyım ben ya ne peki ne izliyorsa izlesin
Aferin...
Çok teşekkür ederim başkanım 😜
eyvallah ciğerim
Ya sen ne değişik bir tipsin ya dkdk
Sağ ol değişiklik iyidir
İmlayı çok doğru kullanıyorsun saygı uyandırdı 👏🏻
abartmayalım saygı uyandırmak falan bize ters, önemli bir şahsiyetmişim gibi... yapmayın lütfen.
Yo yo çok ciddiyim
“sağ ol”u bu şekilde doğru kullanmak her babayiğitin harcı değil kdk
birleşik mi yazılıyordu yoksa 😂 dalga mı geciyon benle...
Ciddi olamazsın ya söylediklerimi geri aldım 😂
'babayiğit' kelimesine ek gelince t - d'ye dönüşüyor
😂😂
ya cidden son aramamda sadece tdk var ama yanlışlarım da olabilir
Yapma ya bak sen : )
Benim işim yazmak Türkçe ve Edebiyat benim en değerli emtiyam. Sert ünsüzler diye bir olay var bildin mi hani fıstıkçı şahap falan : )
bu yumusama oluyo yalnız t sert d yumusak