İnternet & Teknoloji 1 ay Instagram hikaye mi gönderi mi? Lenüyeişte Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Instagram hikaye mi gönderi mi? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Solmez006035 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eig 100% 1 ay Çok güzelsiniz, çok hoşsunuz ve çok sexsisiniz. Hayallerin ötesindesiniz!!! Fotoğrafın instagrama atılır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Ben bu kızı tanıyorum. İsmini ifşalayim mi?😏 Erkekler yürür Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 42 yorumu gör Lenüyeişte 1 ay Özele gelir misin Yorumla Görüş sahibi 1 ay Gelmem Yorumla Lenüyeişte 1 ay Niye Yorumla Görüş sahibi 1 ay Boş ver. Aynı okulda okuduk. Senin bı tane takildigin s, lak kız vardı. Noldu ona. Bı çocukla sevgiliydi. Hatta o çocuk hakkında bir şey biliyorum Yorumla Lenüyeişte 1 ay Yalan söylüyorsun Yorumla Lenüyeişte 1 ay Ben nereliyim söyle o zaman Yorumla Görüş sahibi 1 ay Yalan mı. Sevgilini de yemin ederim tanıyorum. Ben burada demek istemiyorum birşeyler. Canım sıkkın. Konuşturma beni. Hadi iyi günler. Ha sana da şunu diyim. Boş ver tanıma tanıyacağım seni Yorumla Lenüyeişte 1 ay Benim erkeğe ihtiyacım yok senin gibi o. rospu çocuklarıyla da isim olmaz Yorumla Lenüyeişte 1 ay Hahahhah çok slaksin benim sevgilim yok ki biliyordum yalan söylediğini Yorumla Görüş sahibi 1 ay Kendini tanit ma yallah Yorumla Lenüyeişte 1 ay Böyle burada sallayınca eline ne geçiyor anlamadim Yorumla Görüş sahibi 1 ay yok mu phaha Yorumla Lenüyeişte 1 ay Evet yok Yorumla Lenüyeişte 1 ay Niye böyle saçma bişey uydurdun Yorumla Görüş sahibi 1 ay Öylesine takıldım hshshahahahahahshshsh puhahaha Yorumla Lenüyeişte 1 ay Kafada var mı senin aaaq Yorumla Lenüyeişte 1 ay Benim hiç arkadaşım da yoktu okulda Yorumla Görüş sahibi 1 ay Kafamda var ruh hastası manyağın tekiyim ben. Çok acayip manyağım. Dünyada benim gibisi görülmemiş tamam mı sunebec Yorumla Lenüyeişte 1 ay Belli zaten Yorumla Görüş sahibi 1 ay Kız sana bir şey diyecem. Önemli hatta Yorumla Lenüyeişte 1 ay Neymiş Yorumla Lenüyeişte 1 ay Baya Ergensin sen 18 yaşından küçükler üye olamaz buraya yallah Yorumla Görüş sahibi 1 ay 18 yaşından küçük değilim 22 yaş tam telaş. Yorumla Lenüyeişte 1 ay 22 yaşında hala ergenlikten cikamamissin Yorumla Görüş sahibi 1 ay Evet bilimsel 25 yaşına kadar devam eder zaten Yorumla Lenüyeişte 1 ay Ben 19 yaşındayim ama senden daha olgunum erken cikabiliniyormus denekki Yorumla Görüş sahibi 1 ay Yoo cikilmiyor bacaksiz Yorumla Lenüyeişte 1 ay 2 yaş büyüksün benden ne bacaksizi Yorumla Görüş sahibi 1 ay Sana mesaj atsam sikintima çözüm bulur musunuz. Acayip kötüyüm sinirim bozuk Yorumla Lenüyeişte 1 ay Bende sıkıntıdan boo bisy yokki başkasının sıkıntısıyla ugrascak halim yok Yorumla Lenüyeişte 1 ay Benim daha çok sinirim bozuk Yorumla Lenüyeişte 1 ay Psikolojik rahatsızlıklarim var başkasıyla konusabilirsin bak sana kötü davranmadim Yorumla Lenüyeişte 1 ay Zaten ne diyecegini de tahmin ettim de neyse Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ben şerefsiz değilim. Sadece yardımcı olacak biri arıyorum Yorumla Görüş sahibi 1 ay Sapık da değilim o. C değilim Yorumla Görüş sahibi 1 ay Bu günlerde intihar edebilme potansiyelim yüksek Yorumla Lenüyeişte 1 ay Valla bende düşünüyorum intahar etmeyi Yorumla Görüş sahibi 1 ay Yalnız değilsiniz teyze Yorumla Lenüyeişte 1 ay Teyze ne alaka anlamadim Yorumla Lenüyeişte 1 ay 20 yaşındayım ben Mal mısın Yorumla Görüş sahibi 1 ay Hani 19 nine Yorumla Lenüyeişte 1 ay canım 2 hafta SONRA doğum günüm vardır 20 olcam şimdi 19 yaşındayım Yorumla
benAzazil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Story gider bu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Skitchin19 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Yüzün tanıdık geldi allah allah 🤔 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Uykucuyahu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Kim bu kızz? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Hikaye Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bpjanec Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay hikaye daha uygun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tttuufffhj Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 1 ay Story Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b görüş paylaştı. gözle hoş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Çok güzelsiniz, çok hoşsunuz ve çok sexsisiniz. Hayallerin ötesindesiniz!!! Fotoğrafın instagrama atılır
Ben bu kızı tanıyorum. İsmini ifşalayim mi?😏 Erkekler yürür
Özele gelir misin
Gelmem
Niye
Boş ver. Aynı okulda okuduk. Senin bı tane takildigin s, lak kız vardı. Noldu ona. Bı çocukla sevgiliydi. Hatta o çocuk hakkında bir şey biliyorum
Yalan söylüyorsun
Ben nereliyim söyle o zaman
Yalan mı. Sevgilini de yemin ederim tanıyorum. Ben burada demek istemiyorum birşeyler. Canım sıkkın. Konuşturma beni. Hadi iyi günler. Ha sana da şunu diyim. Boş ver tanıma tanıyacağım seni
Benim erkeğe ihtiyacım yok senin gibi o. rospu çocuklarıyla da isim olmaz
Hahahhah çok slaksin benim sevgilim yok ki biliyordum yalan söylediğini
Kendini tanit ma yallah
Böyle burada sallayınca eline ne geçiyor anlamadim
yok mu phaha
Evet yok
Niye böyle saçma bişey uydurdun
Öylesine takıldım hshshahahahahahshshsh puhahaha
Kafada var mı senin aaaq
Benim hiç arkadaşım da yoktu okulda
Kafamda var ruh hastası manyağın tekiyim ben. Çok acayip manyağım. Dünyada benim gibisi görülmemiş tamam mı sunebec
Belli zaten
Kız sana bir şey diyecem. Önemli hatta
Neymiş
Baya Ergensin sen 18 yaşından küçükler üye olamaz buraya yallah
18 yaşından küçük değilim 22 yaş tam telaş.
22 yaşında hala ergenlikten cikamamissin
Evet bilimsel 25 yaşına kadar devam eder zaten
Ben 19 yaşındayim ama senden daha olgunum erken cikabiliniyormus denekki
Yoo cikilmiyor bacaksiz
2 yaş büyüksün benden ne bacaksizi
Sana mesaj atsam sikintima çözüm bulur musunuz. Acayip kötüyüm sinirim bozuk
Bende sıkıntıdan boo bisy yokki başkasının sıkıntısıyla ugrascak halim yok
Benim daha çok sinirim bozuk
Psikolojik rahatsızlıklarim var başkasıyla konusabilirsin bak sana kötü davranmadim
Zaten ne diyecegini de tahmin ettim de neyse
Ben şerefsiz değilim. Sadece yardımcı olacak biri arıyorum
Sapık da değilim o. C değilim
Bu günlerde intihar edebilme potansiyelim yüksek
Valla bende düşünüyorum intahar etmeyi
Yalnız değilsiniz teyze
Teyze ne alaka anlamadim
20 yaşındayım ben Mal mısın
Hani 19 nine
canım 2 hafta SONRA doğum günüm vardır 20 olcam şimdi 19 yaşındayım
Story gider bu
Yüzün tanıdık geldi allah allah 🤔