İnternet & Teknoloji 1 ay Hard drive hangi sürücü oluyor? sexywoman Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hard drive C sürücüsü mü yoksa D/E sürücüsü (pc'ye göre değişiyor) mü oluyor? Hard drive hangi sürücü oluyor? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
elation Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eig 99% 1 ay Bilgisayarında bulunan sabit disk oluyor. Bölünmemişse C olarak görülür. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Rask0ln Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay Hard drive bilgisayar üzerindeki harddisk genelde yereldisk c olarak sistem bölümü oluşur hdd üzerinden 2. bir bölüm açarsanızda bu d bölümü oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 412 görüş paylaştı. C'de Windows olur, diğerleri yedekleme dosyasıdır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% 1 ay Hard disk C ve D olur genelde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
djxeon Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b görüş paylaştı. Hepsini kapsıyor gördüğün sadece bölümler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 37 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b görüş paylaştı. c işletim dosyaları d depolama Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Hepsi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Copernicus 1 ay C, d, e onun bölümleri Yorumla
Thepol59 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 ay Normalde c Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Bilgisayarında bulunan sabit disk oluyor. Bölünmemişse C olarak görülür.
Hard drive bilgisayar üzerindeki harddisk genelde yereldisk c olarak sistem bölümü oluşur hdd üzerinden 2. bir bölüm açarsanızda bu d bölümü oluyor
C'de Windows olur, diğerleri yedekleme dosyasıdır.
Hard disk C ve D olur genelde
Hepsini kapsıyor gördüğün sadece bölümler
c işletim dosyaları d depolama
Hepsi
C, d, e onun bölümleri
Normalde c