İnternet & Teknoloji 2 ay Acil. Normal bir laptop lanovo markasi ortalama kac paraya satilir ikinci el? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Acil. Normal bir laptop lanovo markasi ortalama kac paraya satilir ikinci el? Acil. Normal bir laptop lanovo markasi ortalama kac paraya satilir ikinci el? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Seksboys Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Senin beklentine göre değişir Bakdığın bi ürün varsa özelliklerini yaz fiyat vereyim Satlık istiyosan satabilirim 0 4 Yorumla Soran 2 ay Beklentimi birak kenara. Ne kadar eder acil soruyorum Yorumla Soran 2 ay Ben satcam cunku Yorumla Seksboys 2 ay Özelliklerini Yaz Söyleyeyim Yorumla Seksboys 2 ay Kaç aylık cihaz satıcaksan alada bilirim müşteri yoksa Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 65% 2 ay Lenovo çin malı pek para etmez :D 0 4 Yorumla Soran 2 ay Bana fiuat lazim ne kadar eder? Yorumla sosyete_kizi 2 ay Özelliklerine bağlı işlemcin ne? Yorumla Soran 2 ay İ5 Yorumla sosyete_kizi 2 ay 2800 falan Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Pc bilgileri lazım 1 3 Yorumla Soran 2 ay En kotuden en iyise ortalama fiuat cikarir misin Yorumla Görüş sahibi 2 ay Legion var 30 binİdeapad var 4 binİkinci elde fiyat %40 düşer Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Senin beklentine göre değişir Bakdığın bi ürün varsa özelliklerini yaz fiyat vereyim Satlık istiyosan satabilirim
Beklentimi birak kenara. Ne kadar eder acil soruyorum
Ben satcam cunku
Özelliklerini Yaz Söyleyeyim
Kaç aylık cihaz satıcaksan alada bilirim müşteri yoksa
Lenovo çin malı pek para etmez :D
Bana fiuat lazim ne kadar eder?
Özelliklerine bağlı işlemcin ne?
İ5
2800 falan
Özellikleri neler?
letgoda fiyat araştır
Pc bilgileri lazım