İnternet & Teknoloji 1 ay Sosyal medyayı aktif kullanıyor musunuz? seyda028 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Instagram i aktif kullanıyorm Sosyal medyayı aktif kullanıyor musunuz? Görüş Yaz 32 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
İstanbull_hanımFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 392 görüş paylaştı. Hayır pek aktif değilim. Kendi halinde, sıkılınca baktığım uygulamalarım var. 🙄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Sosyal medya anlamında sadece WhatsApp kullanıyorum Instagram sevmiyorum çünkü herkes olduğundan çok farklı bir profil çiziyor orada Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Hayır işim olmaz pek Twitter'dan haberlere bakıyorum sadece Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 69% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 380 görüş paylaştı. Facebook dışında bir çoğunu kullanıyorum en aktifi instagram Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b görüş paylaştı. Kullanmıyorum. Sadece burası var. Buraya da girmiyorum pek zaten Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 58 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 348 görüş paylaştı. İnstagram ve Facebook aktif olarak kullandığım sosyal medyalar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
asumandemir_34 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 ay Sosyal medya hesaplarını kapattım.🙂YouTube kullanıyorum aktif olarak bir de burası diyelim.🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BuBenimNickim Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 35% 1 ay Aktif kullanırım ama bir şey paylaşmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 100% 1 ay Twitter ve telegram aktifim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 95% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 447 görüş paylaştı. Sadece KS yi kullanıyorum neredeyse Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 78% 1 ay Kullanıyorum, ekleyecek misin? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 99% 1 ay Instagram ve whatsapp. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ajan_07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 427 görüş paylaştı. KS yi kullanıyorum diğerleri pek değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7b görüş paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 63% 1 ay ınstagram evettt :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 95% 1 ay KS yi aktif kullanıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Boş vakitlerimde kullanıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ewfegfwetwe Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 1 ay şu sıralar sadece twitter Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ates4870 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 96% 1 ay Instagram sadece Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
25Görüş
Hayır pek aktif değilim. Kendi halinde, sıkılınca baktığım uygulamalarım var. 🙄
Sosyal medya anlamında sadece WhatsApp kullanıyorum Instagram sevmiyorum çünkü herkes olduğundan çok farklı bir profil çiziyor orada
Hayır işim olmaz pek Twitter'dan haberlere bakıyorum sadece
Facebook dışında bir çoğunu kullanıyorum en aktifi instagram
Kullanmıyorum. Sadece burası var. Buraya da girmiyorum pek zaten
İnstagram ve Facebook aktif olarak kullandığım sosyal medyalar.
Sosyal medya hesaplarını kapattım.🙂YouTube kullanıyorum aktif olarak bir de burası diyelim.🙂
Aktif kullanırım ama bir şey paylaşmam
Twitter ve telegram aktifim
Sadece KS yi kullanıyorum neredeyse
Kullanıyorum, ekleyecek misin?
Instagram ve whatsapp.
KS yi kullanıyorum diğerleri pek değil
Sosyal medyayı aktif kullanıyorum
ınstagram evettt :D
KS yi aktif kullanıyorum
Twitter ve face
Boş vakitlerimde kullanıyorum
şu sıralar sadece twitter