İnternet & Teknoloji Pc de buna benzer bı şey nasıl yapabilirim? Ayrılıkotu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adını bilmiyorum bu şekli bu deseni nasıl olusturabilirim? Pc de buna benzer bı şey nasıl yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl basit bir fotoexpres programıyla yapabilrsin 1 0 Yorumla
Girlsingirlss Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Fotoexpress programlarında oluyor genelde :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. Excell veya wordden denemelisin. 0 16 Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Deniyorum da bulamadım 😔 Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl İçi ve kenarları renkli metin kutuları olusturabildim. Böyle kenarlari yıldızlı ve girintili çıkıntılı yapamıyorum Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Sana yardimci olayim. Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Çok sevinirim 🤗 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Paintten yap oluyor Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Mikrosft Word Belgesinde oluyor simdi denemedjm yaptim Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Paint aklıma gelmemişti sağol. Girintiler tamam peki yıldızlari nasil koyucaz tek tek değil herhlde dimi Var mı bı kolayı Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Ben simdi is yerinde pc basindayim ve dedigini yapmaya calistim ve yaptim, hatta daha guzeli bile olir ☺️ Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Bir tane yap kopyala ve yapistir yap ve yildizlari istedigin gibi sekillendirebilirsin yerlerini Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Ay lütfen mala anlatır gibi anlatabilir misin zahmet olacak sana ama 🙈 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl İns vrmi sen de? Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Telegram var olur mu. İnstagramim yok Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Olur Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Ordan video atabilirsin Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Sansi7234 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Burdan istek atabilirmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
basit bir fotoexpres programıyla yapabilrsin
Fotoexpress programlarında oluyor genelde :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın
Excell veya wordden denemelisin.
Deniyorum da bulamadım 😔
İçi ve kenarları renkli metin kutuları olusturabildim. Böyle kenarlari yıldızlı ve girintili çıkıntılı yapamıyorum
Sana yardimci olayim.
Çok sevinirim 🤗
Paintten yap oluyor
Mikrosft Word Belgesinde oluyor simdi denemedjm yaptim
Paint aklıma gelmemişti sağol. Girintiler tamam peki yıldızlari nasil koyucaz tek tek değil herhlde dimi
Var mı bı kolayı
Ben simdi is yerinde pc basindayim ve dedigini yapmaya calistim ve yaptim, hatta daha guzeli bile olir ☺️
Bir tane yap kopyala ve yapistir yap ve yildizlari istedigin gibi sekillendirebilirsin yerlerini
Ay lütfen mala anlatır gibi anlatabilir misin zahmet olacak sana ama 🙈
İns vrmi sen de?
Telegram var olur mu. İnstagramim yok
Olur
Ordan video atabilirsin
Sansi7234
Burdan istek atabilirmisin
E bizahmet takip de et artık