İnternet & Teknoloji 2 ay Bilgisayar takımlarının aynı marka olması mı gerek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Monitör: KooruiKasa: Lian-li Tuş takımı: ChonchowBaşka bir bilgisayar için ne gerekli? Bu konuda bilgisizim yardım edin lütfen… Bilgisayar takımlarının aynı marka olması mı gerek? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dovulecekadam Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Ne garipsormuşsun, hiçbir şeyin aynı marka olmasına gerek yok.Tuştakımından kastın klavye sanırım. Bir an için klavye ile tuş takımı aynı olmalı mı diye soruyorsun sandım. 0 0 Yorumla
HerrderRinge Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay :)) bilgisayar icindeki bilesen ler bile ayni marka degil :))) 0 0 Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Toplama daha uygun diye biliyorum sanki. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Onu sormadım zaten. Yorumla Mervan4747 2 ay Neyi sordunuz? Yorumla
m carsngirls Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 2 ay Hayır, alakası yok. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Yani istediğim markadan alabilir miyim? Yorumla carsngirls 2 ay Evet, istediğin markadan al. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Ne garipsormuşsun, hiçbir şeyin aynı marka olmasına gerek yok.
Tuştakımından kastın klavye sanırım. Bir an için klavye ile tuş takımı aynı olmalı mı diye soruyorsun sandım.
:)) bilgisayar icindeki bilesen ler bile ayni marka degil :)))
İşini görmesi önemli
Yooo çalıştırıyorsa problem yok
Toplama daha uygun diye biliyorum sanki.
Onu sormadım zaten.
Neyi sordunuz?
kulaklik, fan , oyuncu koltuğu
Hayır, alakası yok.
Yani istediğim markadan alabilir miyim?
Evet, istediğin markadan al.
hayır