İnternet & Teknoloji Fotoğraflar aşırı fazla yer kaplıyor, ne yapmalıyım? depresifzimbo Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor telefonumda toplasan 600 foto falan vardır ama 17 GB yer kaplıyor nasıl cozebilirim Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar çöp kutusu, videolar falan her şey bomboş tertemiz 600 fotoğraf 17gb kaplıyor tek tek bakıp topladım 4gb civarı yapıyor videolarla beraber Fotoğraflar aşırı fazla yer kaplıyor, ne yapmalıyım? Cevapla Telefon Soruları Fal Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İstanbull_hanım Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Hepsini silip google fotoğraflarda yedekleyebilirsin. 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bilgisayara ya da Google Fotoğraflar'a yedekle, sonra sil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de 5k var ama 5gb anca kaplıyor sendeki nasıl olmuş öyle 0 4 Yorumla depresifzimbo +1 yıl keşke cozebilsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya virüs var ya da yüksek çözünürlüklü foto. Videolar dahil mi? Yorumla depresifzimbo +1 yıl videolar 2.5 GB kaplıyor 80 video falan var. 520+ foto 17 GB kaplıyor virüste yok eminim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ilginç ben de anlamadım Yorumla
çirkingralum Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Sildiklerin geri dönüşüm kutusuna dusuyordur. 0 1 Yorumla depresifzimbo +1 yıl temizledim Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Googleda saklayabilirsin 0 2 Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl ya da pcye aktar telefondan sil Yorumla depresifzimbo +1 yıl 2k foto falan vardı hepsini sildim 100mb falan düştü ve kalan 600 fotonun hepsinin boyutuna tek tek baktım 17gb edecek bişey yok onu demek istedim Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl lazımsız olanları sil kral ne yapacaksın başka 0 6 Yorumla depresifzimbo +1 yıl 2k foto falan vardı hepsini sildim 100mb falan düştü ve kalan 600 fotonun hepsinin boyutuna tek tek baktım 17gb edecek bişey yok onu demek istedim Yorumla ViøletéRøsé +1 yıl videolar yer kaplıyor zaten kanka demek istediğim oydu benimde Yorumla depresifzimbo +1 yıl yok baktım hepsine yine 16.5 GB etmiyor Yorumla ViøletéRøsé +1 yıl çöp kutusuna felan da bak kankam Yorumla depresifzimbo +1 yıl orasıda tertemiz kanka ya. sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor. en son buraya yazayım bı dedim Yorumla ViøletéRøsé +1 yıl kanka pc varsa lazım olan fotoğrafları felan at format at telefona Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lazım Olmayanlari sil gerekli olanlar dursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mega aç oraya yüke 20 gb veriyor şimdi 0 2 Yorumla depresifzimbo +1 yıl 2k foto falan vardı hepsini sildim 100mb falan düştü ve kalan 600 fotonun hepsinin boyutuna tek tek baktım 17gb edecek bişey yok onu demek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dosya yöneticisi ile bak knk orada daha net görürsün Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Sil boşalt kanka 0 2 Yorumla depresifzimbo +1 yıl 2000+ fotoğraf vardı hepsini sildim 100mb azaldı sadece ve herşeye tektek baktım 17 GB edecek bişey yok telefonda onu demek istedim Yorumla theprotection +1 yıl Format at kanka Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl nasıl o kadar kaplıyor la 0 1 Yorumla depresifzimbo +1 yıl ah bı bilsem keşke telefona bişey indiremiyorum ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hepsini silip google fotoğraflarda yedekleyebilirsin.
Bilgisayara ya da Google Fotoğraflar'a yedekle, sonra sil.
Ben de 5k var ama 5gb anca kaplıyor sendeki nasıl olmuş öyle
keşke cozebilsem
Ya virüs var ya da yüksek çözünürlüklü foto. Videolar dahil mi?
videolar 2.5 GB kaplıyor 80 video falan var. 520+ foto 17 GB kaplıyor virüste yok eminim
Çok ilginç ben de anlamadım
Sildiklerin geri dönüşüm kutusuna dusuyordur.
temizledim
Googleda saklayabilirsin
ya da pcye aktar telefondan sil
2k foto falan vardı hepsini sildim 100mb falan düştü ve kalan 600 fotonun hepsinin boyutuna tek tek baktım 17gb edecek bişey yok onu demek istedim
lazımsız olanları sil kral ne yapacaksın başka
2k foto falan vardı hepsini sildim 100mb falan düştü ve kalan 600 fotonun hepsinin boyutuna tek tek baktım 17gb edecek bişey yok onu demek istedim
videolar yer kaplıyor zaten kanka demek istediğim oydu benimde
yok baktım hepsine yine 16.5 GB etmiyor
çöp kutusuna felan da bak kankam
orasıda tertemiz kanka ya. sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor. en son buraya yazayım bı dedim
kanka pc varsa lazım olan fotoğrafları felan at format at telefona
Lazım Olmayanlari sil gerekli olanlar dursun
Mega aç oraya yüke 20 gb veriyor şimdi
Dosya yöneticisi ile bak knk orada daha net görürsün
Sil boşalt kanka
2000+ fotoğraf vardı hepsini sildim 100mb azaldı sadece ve herşeye tektek baktım 17 GB edecek bişey yok telefonda onu demek istedim
Format at kanka
nasıl o kadar kaplıyor la
ah bı bilsem keşke telefona bişey indiremiyorum ya