Download yeterli geliyor 70 mbps görüyorum ancak upload çok yetersiz. Yıl 2022 olmuş 8 mbps upload nedir arkadaş? Hele de teknoloji ve dosya boyutları hızla ilerliyor ve büyüyorken.
Orta Doğu'da olmak uygarlığın olmadığı damgası vuracağına bir orta doğuya bak İsrail Arabistan b. a. e Bahreyn Kuveyt de Orta Doğu'da Katarda duzenlenen dünya ligi bile yeter Orta Doğu'da internet değil yobazlık sorunu var
Ulan bizim karşı komşunun interneti yan odamdaki benim modemden daha iyi çekiyo komşudan şifreyi isteyip ortak kullanmayı teklif etcem parayı bizim çekmeyene vermek yerine komşuya veririm rahatça kullanırım yetti be turk telekom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Download yeterli geliyor 70 mbps görüyorum ancak upload çok yetersiz. Yıl 2022 olmuş 8 mbps upload nedir arkadaş? Hele de teknoloji ve dosya boyutları hızla ilerliyor ve büyüyorken.
Memnunum Vodafone Faturasız kullanıyorum ama fiyatlardan memnun değilim sağolsun Türkiye de bir dokunmadiklari bu kalmıştı o oldu
Telefon da kullanıyorum çok çabuk bitiyor eskiden 100mb bitmiyordu üstelik video izle indir
Hiç memnun değilim. Sözde fiber net ama Modem salonda mutfaktan çekmiyor net.
Evet memnunum.
Fiber İnternet kullanıyorum.
Alt yapı var.
Bulunduğum bölgede
Genellikle memnunum ara sıra gidiyor ama ben telefonun yaptığını düşünüp onu bozuyorum
Türk Telekom kullaniyom 100 mbps indirme 16 mbps yükleme çiçek gibi akıyor valla
Çok az yavaş olsada memnunum. Sonuçta komşunun beleş WiFi interneti. O kadarda olur.
Bir kaç ay önce gigafiber'e geçtim 1000 mbit upload/download memnunum.
Özellkle kyk nin wifi hizmeti berbat ötesi gerçekten çok kötü.
Ortadoğu ülkesinde internet bulmuşsun daha ne arıyon
Orta Doğu'da olmak uygarlığın olmadığı damgası vuracağına bir orta doğuya bak İsrail Arabistan b. a. e Bahreyn Kuveyt de Orta Doğu'da Katarda duzenlenen dünya ligi bile yeter Orta Doğu'da internet değil yobazlık sorunu var
pandemiyi bahane edip internetlerin verimini düşürüp fazla para aldılar
Ulan bizim karşı komşunun interneti yan odamdaki benim modemden daha iyi çekiyo komşudan şifreyi isteyip ortak kullanmayı teklif etcem parayı bizim çekmeyene vermek yerine komşuya veririm rahatça kullanırım yetti be turk telekom
Bu sorun modem kaynaklı yalnız. Bir mesh sistemi ile sorunu ortadan kaldırmak mümkün
Değilim 16 mbps internet 4 kişiye yetmiyor
Superonline kullanıyorum memnunum
Turknet kullanıyorum uzun süredir, gayet memnunum
Türk Telekom fiber kullanıyorum. Memnunum.
süperonline fiber çok iyi memum
Memnunum sen niye memnun değilsin
Ülke de Problem olmayan ne?