İnternet & Teknoloji 2 ay Hangi sosyal medya platformunu daha sık kullaniyorsunuz? Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ? Hangi sosyal medya platformunu daha sık kullaniyorsunuz? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 379 görüş paylaştı. Telegram instagram tiktok facebook youtube twitter bir de burası var artık eskisi gibi çok kullanmıyorum sadece youtube ve burasını kullanıyorum en çok kullandığım 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eig 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 611 görüş paylaştı. KS burası 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 412 görüş paylaştı. Twitter 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 95% 2 ay Burayııı😂❤️ 0 3 Yorumla Ozii55 2 ay Bende aynen mesajlaşmak içinde genelde telegram takiliyorum Yorumla Besara 2 ay Aynen wp bende Yorumla Ozii55 2 ay Telegram olsa sohbet ederdik 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Tumblr, ig 0 11 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sen? Yorumla Ozii55 2 ay KS genelde bide ig telegram kullanıyor musun Yorumla Görüş sahibi 2 ay Var ama pek aktif kullanmiyorum Yorumla Ozii55 2 ay Yaz istersen tanışalım 😊 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Yaani, pek o islere girmiyorum aslinda Yorumla Ozii55 2 ay Oz120413 yazarsan beklerim Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ya niye yazdiiiin Yorumla Ozii55 2 ay Olsun yazarsan nickim bu beklerim 😊 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sen diger arkadasla devam et, herkese yazanla isim olmaz, sorry Yorumla Ozii55 2 ay Bak bak kiskandin mi 🤣 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Yo, ugrasamam sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Telegram instagram tiktok facebook youtube twitter bir de burası var artık eskisi gibi çok kullanmıyorum sadece youtube ve burasını kullanıyorum en çok kullandığım
Telegram
Ksss
KS burası
Twitter
Burayııı😂❤️
Bende aynen mesajlaşmak içinde genelde telegram takiliyorum
Aynen wp bende
Telegram olsa sohbet ederdik 😊
İnstagram
Tumblr, ig
Sen?
KS genelde bide ig telegram kullanıyor musun