Telefonumda inili bile değil resmen. Başka sitelerde yok yemek sipariş uygulamaları da yok. Bi ben mi böyleyim ki. Herkes şaşırıyor nası ya diyor ne var bunda
Vende de yok onlar. Sipariş vereceğim zaman eski usul direkt sipariş vereceğim yeri arayarak derdimi sesli şekilde dile getiriyorum. En güzeli öyle bence. İndirim mindirim olayları oluyormuş o uygulamaların ama uğraşmadım hiç 😂
Ama mesela orası parende satış sitesi olduğu için birsürü seçenek sunuyor önüne ve daha hesaplı dışarıdan alışveriş yaparken iki saat geziyoruz ama istediğimizi de bulamıyoruz sabah gittim 2 düzgün parça 1000lirayı geçiyo
Ama kaliteli mi ki benim bedenim hiç olmuyor bir de ben iş yerindeyim değilmek iade için kargoya gidemem bikaç kere iç çamaşırı almıştım güyaa bedenimi aldım xl resmen xxs gibiydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Hayır değil.
Hatta onlar bende de yok 😀
İnsanlar şaşırır çünkü popüler olandan, bilinenden, duyulandan farklı olan hep garipsenir. Bu diğer konularda da böyle.
O yüzden şunu gönderebiliriz bu tarz düşünenlere 😂
Rahmetli 🙏
https://www.youtube.com/embed/0l53XaagbGUMantıklı bunu yolayacam da ben kesin o anda unturum aklıma gelmez bunu yollamak 😂😂😂
😂
Vende de yok onlar. Sipariş vereceğim zaman eski usul direkt sipariş vereceğim yeri arayarak derdimi sesli şekilde dile getiriyorum. En güzeli öyle bence. İndirim mindirim olayları oluyormuş o uygulamaların ama uğraşmadım hiç 😂
Yorucu ya
Nerden anladın yorgun olduğumu 😱
😂😂
Aç karnımı dıyurayım da yorgunluğum geçsin bari 😪😂
Doyur afiyet olsun 🌹
Sağol 😁
Bu arada sen gül uzatırsın da ben seni gülsüz bırakır mıyım hiç 😂
https://www.kizlarsoruyor.com/img/28906480
Ya ben bunu yeni gördüm dur açılmıyor sjsjs
Ne demek yeni gördün 😡 Sana gerçek bir gül atmıştım 🥺
Yoo açılıyor açtım ben yine 🤔
Valla görmedim sjsj
Benim yorumlarımı dikkate niye almıyorsun 🙄
Kim bilir daha ne kadar yorumuma bakmadın 🙄🙄
Benim görüşlerime ve yorumlarıma dikkat et 😡😡😡😡
Pekala tamam ☹️☹️☹️
Bende öyleyim sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar onların fazlalaıklarıyla hayatımı doldurmaya niyetim yok...
Haklısın
Bence normal siparişi ben de direkt yiyeceğim yerleri arayarak veriyorum
Hayır eksiklik değildir.
Sen bitanesin ama
hayır hayır sen bitanesinn
🤭beraber bitaneyizz yehuuu 🥹🌹
Tabi ki 🌹☺️
Yok bende kullanmıyorum
Evet yükle 😂
Ya hayır yaa sevmiyom alışverişiiii
Ama mesela orası parende satış sitesi olduğu için birsürü seçenek sunuyor önüne ve daha hesaplı dışarıdan alışveriş yaparken iki saat geziyoruz ama istediğimizi de bulamıyoruz sabah gittim 2 düzgün parça 1000lirayı geçiyo
Ama kaliteli mi ki benim bedenim hiç olmuyor bir de ben iş yerindeyim değilmek iade için kargoya gidemem bikaç kere iç çamaşırı almıştım güyaa bedenimi aldım xl resmen xxs gibiydi
Trendyolda iade var ama aynen böyle küçük sorunlar oluyo bazen, telefonda yer kaplamasını istemiyosan tarayıcıdan bakarsın yaa sorun olmaz
Ağlayabilir miyim
Niye kız🥹
Trendyol kullanmıcam ben
Amaaan bosber bizim zamanımızda trendyol mu vardı sanki sen de haklısın csjsfhj
Ya sjajsajjs sen nasıl bir kralsın bebekim ya ❤️
Sana cekmisim✨😌
Ahhh kalbimm 🥹
Bende kullanmıyorum
Evet