Şu an Instagram'da ve tiktokta 20 k falan takipçim var ama ben dahada hızlı büyümek ve keşfete düşmek istiyorum. İçerik olarak kendimi ve yemek yapımı paylaşıyorum. Daha çabuk keşfete düşmek için bilgisi olan var ise yazsın lütfen çok emek veriyorum ama ilerleyemiyorum.
2 ay
Sosyal medya da hesabımı daha hızlı nasıl büyütürüm?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Açık fotoğraf paylaş 1 milyon erkek takip eder merak etme. Adalet (!)
İçeriğimi yazmisken bu şekil yorum yapman kirici olmuş. Kadın kadına bunu derse erkekler ne demezki
Sondaki işareden anlamanı beklerdim
Adalet yok deseydin anlardım 🙈 pardon
Göğüs bolgen açık olsun canlı yayın yap bütün erkekler orada olur anında 40 k olursun
Yahu bn edebimle ilerlemek istiyorum nie böyle iğrenç şeyler sunuyorsunuz
Allah gözünü doyursun 20k neyine yetmiyor
20 k ile hiç bir kazancın olmuyorki emek veriyorum ama bnden daha kötü içerik çıkaranlar saçma sapan şeyler üretenler paraya para demiyor abi
Demek ki işin sırrı saçma şeyler yapmak
Bende saçma şeyler yapacak biri değilim işte Mükremin mi olayım ne istion 😂😂😂
Ben bilmem anlamam :D
Bende fenomen olamam
İstesen olursn ya 😂
Zaten olurum istesem de :D
Milletle uğraşamam, bana eleştiri yapanın anasına söverim falan.
Ben kötü yorumları çöpe atıyorum ne uğraşacagm onlarla 😂 millet ulaşamadığınin delisi oluyor işte kndi yapamıyor bana laf söylüyor
İşte ben yapamam :D
Fenomen olup 50-100k takipçi kasacak yeteneğim ve popülerlik kazanacak işim var.
Yapabilirim ama hiç içimden gelmiyor insanlarla yüz göz olmak
Yaparsın bu devirde para bir telefonun ucunda yatıyor biz sadece kazananları izliyoruz. Onlar kazanırken biz kaybediyoruz 😂
Sen 20k ile ne kaybedion acaba :D bi Trendyol linki salsan aylık 3-4 bin liralık bir şey gelmiyor mu
Kimse inanki hiç bişey almıyor cimriler deliricem artk link vermeyide braktim
Knk hesabın nicki ne instada
Bu konu hakkında bilgi vermicem burdan 😊
Hesabına göre taktik verecektim sen bilirsin
İçeriği yazdım zaten
He keşfette çok dolaşan şarkıları kullan etiketlerini alakalı şeyler yap öz olsun videoların şu an para kazanıyor musun
maalesef kazanamıyorum
Kullanıcı adı?
Vermiyorum